Ultima oră
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

NEWS ALERT | Un fost mare jucător al Universităţii Craiova este internat în stare gravă! Apelul disperat al familiei

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21522254/1/festivitate-de-premiere-94-ani-rapid-bucuresti-25-06-2017.jpg

Marian Bîcu a suferit un AVC şi este internat în stare gravă!

Fostul mare atacant este internat la Craiova, iar familia acestuia le cere ajutorul foştilor membri ai Craiovei Maxima, pentru a ajuta la transportul lui Marian Bîcu la Bucureşti.

“Da, este adevărat, Marian Bîcu, naşul meu, a suferit un AVC, iar starea lui nu este prea bună. Este internat la spitalul Judeţean din Craiova, la etajul 9, dar nu ştim ce să facem.

Cred că trebuie să-l ajutăm cumva, să-l aducem la Bucureşti, să afle şi colegii săi din Craiova Maxima. Cu siguranţă ar fi mai bine să-l transportăm cu asistenţă la Bucureşti, poate ne aude cineva, să ne ajute“, a declarat Costi Băltăreţu, finul lui Marian Bîcu, la Sport Total FM.

Marian Bîcu a evoluat la Universitatea Craiova în perioada de glorie a echipei. Între 1981 şi 1989, fostul atacant a marcat 60 de goluri în 170 de meciuri. Ulterior, Marian Bîcu a mai evoluat la Jiul Petroşani (32 de goluri, 60 de meciuri) şi Hapoel Be'er Sheva (20 de goluri în 80 de meciuri). De asemenea, acesta a strâns şi 5 selecţii pentru naţionala olimpică a României, reuşind să înscrie de trei ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri