Ultima oră
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui

NEWS ALERT | Un jucător din NBA a fost arestat după ce şi-a lovit un adversar

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 15 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21493419/2/profimedia-0839590165.jpg

Isaiah Stewart, baschetbalist la Detroit Pistons, a fost arestat după ce l-a lovit pe Drew Eubanks, juctător la Phoenix Suns, înaintea duelului direct dintre cele două echipe.

Poliţia din Phoenix a precizat că după ce a primit o amendă, Stewart a fost eliberat. Center-ul de la Detroit a fost indisponbil pentru duelul de noapte trecută, încă de dinainte de incident, după ce a suferit o accidentare la glezna piciorului stâng.

Eubanks a povesit că a intrat în arenă, moment în care un conflict verbal între el şi Stewart a avut loc. Cei doi au continuat cearta, iar la un moment dat jucătorul de la Detroit i-a dat un pumn lui Eubanks, oamenii de la securitate intervenind imediat.

"Atacul asupra lui Drew Eubanks a fost neprovocat, iar astfel de acte de violenţă sunt de neacceptat. Suntem, fără echivoc, de partea lui Drew şi vom continua să colaborăm cu autorităţile locale şi cu NBA" au precizat cei de la Phoenix Suns.

"Suntem în procesul de colectare a informaţiilor despre ce s-a întâmplat şi ce a provocat incidentul şi să răspundem autorităţilor locale şi NBA" au spus cei de la Detroit Pistons.

"Treaba este să se adune toate informaţiile. NBA va face o investigaţie. Mi se pare iresponsabil să dai un comunicat. Ştiu că cei de la Suns au spus că a fost neprovocat, este iresponsabil, nu ai de unde să ştii. Durează un timp până colectezi informaţiile şi abia după poţi ieşi cu un comunicat" a fost de părere Monty Williams, antrenorul de la Detroit Pistons, dat afară de Phoenix Suns, în vară.

Nu este primul incident de acest fel în care este implicat Isaiah Stewart. În 2021, acesta a fost suspendat pentru două meciuri după un conflict cu LeBron James. Faza respectivă a devenit, la acel moment, virală, Stewart efectiv năpustindu-se asupra lui LeBron, fiind oprit după intervenţia a mai multor oameni.

 

 

 

Phoenix Suns s-a impus în partida de aseară, scor 116-100, iar Drew Eubanks a marcat 6 puncte şi a avut 8 recuperări în 18 minute.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele