Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

NEWS ALERT | Un nou scandal în fotbalul italian! Percheziţii la sediul unui club uriaş

AC Milan Publicat de Tudor Moisa pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21522297/1/profimedia-0827052958.jpg

Brigada financiară a poliţiei italiene a percheziţionat, marţi, sediul central al AC Milan, în cadrul unei anchete privind vânzarea clubului către fondul american de investiţii RedBird în 2022.

Septupla campioană europeană a confirmat investigaţiile, dezvăluite de agenţiile de presă italiene Ansa şi AGI, dar a precizat că clubul în sine nu face obiectul unei anchete.

Patronul lui AC Milan, Giorgio Furlani, şi predecesorul său, Ivan Gazidis, sunt vizaţi de poliţia financiară pentru "comunicare incorectă" cu organele de conducere ale clubului la momentul vânzării din 2022. Oficialii clubului, în prezent al doilea în clasamentul din Serie A, afirmă că "cooperează pe deplin cu autorităţile".

Potrivit AGI, cei doi directori sunt anchetaţi pentru obstrucţionarea activităţii Covisoc, organismul de supraveghere financiară al Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC). Fondul de investiţii Elliott Management a vândut AC Milan către RedBird Capital în 2022 pentru 1,2 miliarde de euro. RedBird Capital deţine, de asemenea, Toulouse FC din Ligue 1.

RedBird Capital a contractat un împrumut de la Elliott Management, fondul vânzător, pentru a finanţa achiziţia.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele