Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

NEWS ALERT ǀ Un nume important din Occident se gândeşte să îl aleagă pe Mircea Rednic antrenor!

UTA Arad Publicat pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21448660/1/afc-uta-arad-universitatea-craiova-superliga-superbet-20-12-2023.jpg

Mircea Rednic, tehnicianul UTA-ei, ar fi fost propus la Standard Liege, grupare pe care a mai antrenat-o în sezonul 2012/2013.

Cotidianul naţional belgian Le Soir notează că impresarul ”Puriului” l-a propus pe acesta pentru banca lui Standard Liege. Antrenorul în vârstă de 61 de ani, aflat la Arad din luna aprilie a anului trecut, şi-ar dori să facă o schimbare în cariera sa.

Mircea Rednic poate reveni la Standard Liege

În ultima zi din 2023, Standard Liege a rămas fără antrenor în urma despărţirii de Carl Hoefkens.

Mircea Rednic a mai pregătit-o pe campioana Belgiei în 10 ediţii, în sezonul 2012/2013, în care a înregistrat 16 victorii, 6 egaluri şi 9 eşecuri. Mouscron şi Gent sunt celelalte echipe din fotbalul belgian pe care le-a mai antrenat Rednic.

Decizia finală în privinţa tehnicianului român urmează să fie luată de conducerea americană a formaţiei Standard Liege.

Standard ocupă un dezamăgitor loc 9 în Belgia, cu 23 de puncte acumulate în 20 de partide, la 9 ”lungimi” distanţă de Antwerp, echipa care ocupă ultima poziţie ce asigură calificarea în play-off.

  • 10 victorii, 13 egaluri şi 8 înfrângeri reprezintă bilanţul lui Mircea Rednic pe banca UTA-ei. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele