Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

NEWS ALERT | Universitatea Craiova are antrenor

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21561433/1/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-12-04-2024.jpg

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova!

Tehnicianul revine în România, ultima dată antrenând în ţară la FCSB, echipă la care a câştigat un titlu de campion.

Contractul are finalitate la sfâşitul sezonului următor şi are opţiunea de prelungire. Anunţul a fost făcut de formaţia din Bănie pe Facebook.

"OFICIAL | Bun venit la Ştiinţa, Constantin Gâlcă!

Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competiţional 2024-2025, cu opţiune de prelungire. 

Din noul staff tehnic vor mai face parte:

Dumitru Uzunea - antrenor secund

Iulian Matei - antrenor secund

Ciprian Pruna - preparator fizic 

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem şi Radomiak. Şi-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României şi Cupa Ligii. 

Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”. 

Mult succes!", este comunicatul postat de Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri