Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Neymar a semnat! Durata contractului şi salariul fabulos pe care îl va primi brazilianul

PSG Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21284378/1/neymar-psg.jpg

Neymar se află la un pas de un transfer la echipa saudită Al-Hilal, brazilianul va efectua vizita medicală la Paris pentru echipa din Golf.

Neymar ar fi convenit cu Al-Hilal să semneze un contract pe doi ani. PSG va primi 100 de milioane de euro în schimbul jucătorului de 31 de ani, care va face vizita medicală în curând şi va semna cu formaţia din Golf, informează Reputatul jurnalist italian, Fabrizio Romano.

În cele două sezoane pe care le va petrece la Al-Hilal, Neymar va primi aproape 160 de milioane de euro în total. Fotbalistul va avea numărul 10 şi transferul său va fi anunţat în acestă săptămână.

În vara anului 2017 brazilianul era transferat de PSG de la Barcelona, după ce francezii i-au achitat clauza de reziliere de 222 de milioane de euro şi devenea astfel cel mai scump jucător din istoria fotbalului, record deţinut şi în acest moment.

  • 60 de milioane este cota lui Neymar, conform site-ului Transfermarkt.com
  • Brazilianul a reuşit 118 goluri şi 77 de assist-uri în cei 6 ani petrecuţi la PSG
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele