Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Neymar face un anunţ incredibil: „Nu ştiu dacă mai am puterea mintală pentru a face faţă fotbalului”

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 10 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20424475/1/1557239971-866699-1557239999-noticia-normal.jpg

Neymar, fotbalistul celor de la PSG, a oferit un interviu în care a vorbit despre viitorul său la naţionala Braziliei, în special despre Cupa Mondială care va avea loc în 2022, în Qatar. 

Brazilianul a declarat că Mondialul din 2022 va fi probabil ultimul pentru el, anunţul fiind unul incredibil, având în vedere vârsta de 29 de ani pe care o are.

„Cred că va fi ultima mea Cupă Mondială. O văd aşa pentru că nu ştiu dacă mai am puterea mintală pentru a face faţă fotbalului. Voi face totul să fiu bine atunci, să câştig alături de ţara mea, să-mi împlinesc cel mai mare vis al meu încă de când eram mic”, a declarat Neymar, potrivit DAZN. 

În total, Neymar a adunat 113 meciuri în tricoul Braziliei, având nişte cifre excelente: 69 de goluri şi 49 de pase decisive. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri