Ultima oră
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”
Simona Halep a primit wild card la un turneu important Simona Halep a primit wild card la un turneu important

Neymar rămâne la PSG: ”Vreau să revin în finala Ligii Campionilor”

PSG Publicat pe 31 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19466214/1/neymar.jpg

Atacantul brazilian Neymar, dat ca transferat de la PSG în fiecare pauză competiţională, i-a asigurat pe fanii campioanei Franţei că va continua pe Parc des Princes, într-un interviu acordat revistei oficiale a clubului.

"Rămân la PSG, sezonul viitor! Şi cu ambiţia de a reveni în finala Ligii Campionilor, de această dată să o câştigăm. Îmi place această idee de a face totul pentru a-mi lăsa numele în cărţile de istorie ale clubului meu", a declarat brazilianul, care îşi va începe al patrulea sezon cu PSG la 17 septembrie, la Lens.

Neymar, 28 de ani, a sosit în Franţa în vara anului 2017, după ce PSG a plătit Barcelonei clauza de reziliere a contractului jucătorului, de 222 de milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele