Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Neymar s-a decis! Pleacă de la Al Hilal şi semnează cu altă echipă

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21543773/1/profimedia-0807228284.jpg

Deşi a părăsit-o pe PSG în urmă cu aproximativ jumătate de an pentru a semna cu Al Hilal, Neymar nu va mai sta mult în Golf şi va reveni acasă, la Santos.

  • Starul brazilian va mai rămâne la Al Hilal până în 2025, apoi va semna cu Santos.

Recent, preşedintele clubului Santos, Marcelo Teixeria, a vorbit despre posibilitatea ca Neymar să se întoarcă la clubul care l-a format şi care l-a lansat în fotbalul mare. Brazilianul a părăsit-o pe Santos în vara lui 2013, atunci când a semnat cu Barcelona.

În 2017, Neymar a plecat de pe Camp Nou şi a semnat cu PSG, pentru care a evoluat până în 2023 când a semnat cu formaţia din Arabia Saudită, Al Hilal. Starul Braziliei s-a accidentat grav şi îşi doreşte mutarea înapoi la Santos.

În urma unei vizite pe care fotbalistul a făcut-o fostului său club, preşedintele formaţiei din "Ţara Cafelei" a oferit câteva detalii despre posibilitatea unui eventual transfer.

„Conversaţia a fost foarte scurtă, dar conversaţiile rapide sunt, adesea, cele mai eficiente. Pentru a juca aici, el trebuie să se recupereze cât mai bine. Va continua să joace acolo, apoi va veni”, a declarat Marcelo Teixeira, preşedintele lui Santos, citat de GOAL.

Neymar a bifat numai 386 de minute pentru Al Hilal şi a reuşit să livreze un gol şi trei pase decisive. Brazilianul a semnat cu Al Hilal până în vara lui 2025, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri