Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Neymar va semna prelungirea cu PSG, anunţă presa din Franţa

PSG Publicat pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19873351/1/neymar.jpg

Neymar este foarte aproape de o nouă înţelegere cu PSG, conform presei din Franţa. Brazilianul se pare că şi-a luat gândul cu privire la revenirea lui Barcelona, aşa cum se tot discuta în ultimele perioade de transferuri, iar acum şi-ar fi dat acordul verbal să continue la Paris.

Cel mai probabil, oferta financiară este una foarte bună, iar un anunţ oficial în această privinţă urmează a fi făcută în zilele următoate. Neymar a tot cerut revenirea la Barcelona în ultimii ani, dar iată că acum şi-a schimbat priorităţile şi e decis să continue la PSG.

Aguero, prima ţintă a PSG-ului după venirea lui Pochettino

Mauricio Pochettino e extrem de interesat de transferul starului argentinian de la Manchester City, Sergio Aguero, anunţă postul francez Canal+, precizând că atacantul mai are doar şase luni de contract pe Etihad şi e liber să negocieze cu orice echipă.

Aguero are deja asigurat statutul de legendă la Manchester City, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 180 de reuşite în 268 de meciuri, în Premier League, însă desele probleme avute cu accidentările l-au făcut să îşi piardă locul de titular în echipa lui Guardiola.

Sursa citată notează că Pochettino, care îşi cunoaşte conaţionalul bine din perioada în care a antrenat în Premier League, intenţionează să-l facă pe Aguero primul său "transfer de marcă" la PSG.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele