Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Neymar, "victima" internetului: a felicitat altă echipă, nu pe Bayern. Reacţia genială a clubului despre care brazilianul credea că a câştigat Liga :)

Champions League Publicat pe 24 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19459986/1/neymar.jpg


Brazilianul Neymar, 28 de ani, a fost protagonistul unei gafe amuzante, în momentul în care a încercat să-i felicite pe cei de la Bayern Munchen pentru câştigarea Ligii Campionilor.
 
 "Înfrângerea face parte din sport. Facem totul, luptăm până la sfârşit! Vă mulţumim pentru sprijinul şi afecţiunea fiecăruia dintre voi. Felicitări, Bayer!", a scris sud-americanul, pe twitter, doar că i-a nimerit pe cei de la Bayer Leverkusen în loc de adversarii din ultimul act de la Lisabona.
 
Reacţia celor de la Lverekusen nu s-a lăsat mult aşteptată: "Mulţumim, Neymar! Nu ştim exact de ce ne feliciţi, atâta timp cât suntem în vacanţă. Dar mulţumim", au scris nemţii, şi ei amuzaţi de mica greşeală a superstarului de la Paris Saint-Germain.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri