Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

Nici CFR Cluj, nici FCSB! Singura echipă din SuperLigă care a avut profit în ultimii 7 ani

Farul Constanta Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21057347/1/cfr-cluj-fcsb-2023-1.jpg

Nici CFR Cluj şi nici FCSB nu au reuşit să aibă profit în ultimii ani, conform lui Ciprian Marica. Singurul club din SuperLiga României care a avut venituri peste cheltuieli în ultimii şapte ani este Farul, echipă pe care fostul atacant al naţionalei o reprezintă.

Modul în care Gică Hagi a organizat totul a dus la o astfel de performanţă, de apreciat în fotbalul de la noi, unde multe echipe au intrat în insolvenţă sau chiar au dat faliment în ultimii ani buni.

Marica a declarat că ”Regele” este principalul ”argument” pentru care Farul a reuşit în ultimii ani să iasă pe plus, dată fiind strategia pe care a implementat-o şi pentru că mizează foarte mult pe tineri, pe care îl vinde apoi pe bani buni.

Nu în ultimul rând, Gică Hagi este foarte dedicat. Asta face zi şi noapte şi ştie ceea ce face. Se vede. Toţi ceilalţi de pe lângă încercăm să susţinem ideea, filozofia de joc şi de management pe care Gică Hagi le promovează. Nu degeaba Farul astăzi este de 7 ani pe profit.

Şi este singura echipă. Din punctul ăsta de vedere clar trebuie să mergem pe aceeaşi linie. Mesajul şi linia pe care suntem e cea bună. În ultimii şapte ani Farul este pe profit. Este singura echipă de fotbal care este pe profit şi singurul club sportiv care se poate lista la Bursă. Îndeplineşte toate condiţiile.

Ni s-a propus, n-am discutat sincer atât de în amănunt, însă clar există oportunitate în acest sens”, a declarat Ciprian Marica pentru Fanatik.

Derby-uri în prima etapă din play-off! Farul va afla abia joi cu cine joacă

FCSB a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia covăsneană Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

Formaţia din Capitală termină pe locul 3 sezonul regular şi va juca săptămâna viitoare în prima etapă din play-off, contra celor de la Universitatea Craiova.

Singura enigmă rămâne locul 6, care se va decide joi, între Sepsi şi FCU Craiova, oltenii au un punct avans şi le ajunge o remiză. Cine va avea câştiga de cauză urmează să fie adversara celor de la Farul, liderul din prima parte a stagiunii.

Campioana CFR Cluj va întâlni pe cei de la Rapid, pe teren propriu.

Programul primei etape din play-off-ul Superligii:

  •     Farul - FCU Craiova/Sepsi
  •     CFR Cluj - Rapid
  •     FCSB - Universitatea Craiova

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele