Ultima oră
Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV
Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova

Nici nu a ajuns bine la FCSB, iar noul atacant al lui Becali a fost deja avertizat: ”Trebuie să îşi asume!”

FCSB Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21602510/1/bec.jpg

Transferul lui Daniel Popa la FCSB este aproape rezolvat după ce Radu Constantea, preşedintele „şepcilor roşii” a transmis că cele două cluburi au ajuns la un acord pentru mutarea experimentatului fotbalist pentru suma de 300.000 de euro.

Daniel Popa se alătură unei liste lungi de jucători care au fost atât la Dinamo, cât şi la FCSB. Acesta a fost legitimat la clubul din Ştefan cel Mare în perioada 2016-2021, pentru care a bifat 17 goluri în 104 partide.

Cei de la fanatik.ro scriu că Popa va fi remunerat cu 16.000 de euro pe lună, o cifră mare pentru nivelul Superligii. Noul jucător al campioanei va deveni al patrulea cel mai bine remunerat din lot.

Recent, Ioan Ovidiu Sabău a oferit mai multe declaraţii despre Daniel Popa şi a precizat că speră ca atacantul să se impună.

”Nu am putut să îl sfătuiesc pe Daniel, îl pot înţelege. A fost cel mai bun an din cariera lui, e o oportunitate să joci la un astfel de nivel, se poate întâmpla orice, poate avea un sezon mai slab.

Se gândeşte la familia lui, e normal. Inclusiv clubul a avut de câştigat. Este o oportunitate pentru el. A fost un băiat extraordinar şi l-am respectat atât ca jucător, cât şi ca om. Este un tip foarte serios.”

”În momentul în care merg la FCSB, jucătorii ştiu la ce trebuie să se aştepte. Este posibil să nu joace, să fie criticat. Pentru acei bani, trebuie să îşi asume. Sper să se impună acolo, să joace bine, îi urez succes! Pentru vârsta lui, suma de 300.000 euro este una importantă.

A fost un mare câştig pentru noi, ne-a ajutat enorm. Cred că şi noi, ca grup, l-am ajutat, colaborând şi comunicând foarte bine. Am avut foarte multe discuţii individuale cu el. M-a sunat ieri şi mi-a spus că va fi alături de noi la barajul cu Universitatea Craiova”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

  • 11 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Daniel Popa în acest sezon pentru „U” Cluj
  • 850.000 de euro este cota de piaţă a experimentatului atacant
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele