Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nici nu avem timp să ne bucurăm”. Dorinel Munteanu nu a lăsat garda jos nici în ultima etapă

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21589255/1/sc-otelul-galati-fc-botosani-superliga-superbet-play-out-12-05-2024.jpg

Oţelul s-a impus cu 2-0, contra celor de la FC Botoşani, în ultima etapă din play-out. Formaţia lui Dorinel Munteanu are miercuri finala Cupei, contra celor de la Corvinul Hunedoara.

Cum toate meciurile urmau să ia startul la aceeaşi oră, probleme cu nocturna de la Galaţi au dat emoţii, dar lucrurile s-au rezolvat în timp util şi etapa decisivă pentru stabilirea retrogradatelor din Superligă a început fără probleme.

Primul gol a fost marcat de Oţelul, la Galaţi, în meciul cu FC Botoşani, Gaitan deschizând scorul în minutul 12. Deşi au avut un gol anulat, în minutul 37, gălăţenii au făcut 2-0, Rusevic marcând printre picioarele portarului oaspete. Gazdele au mai avut un gol anulat, în minutul 90+1 şi partida s-a încheiat cu victoria Oţelului, 2-0 cu FC Botoşani.

”Nici nu avem timp să ne bucurăm pentru că trebuie să ne recuperăm foarte bine, mâine dimineaţă plecăm spre Sibiu. Îmi felicit echipa pentru joc. Am spus că voi alege cel mai bun prim 11, i-am ales pe cei mai buni şi am câştigat meritat, am dominat ambele reprize.

Trebuie să terminăm sezonul, să jucăm şi finala, apoi pot să iau o decizie. Mă bucur pentru reuşita lui Rusevic, aştept mult mai mult de la el. S-a acomodat mai greu, cred. Merită continuitate şi aştept mai mult de la ei, de la toţi jucătorii”
, a spus Munteanu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele