Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Nicolae Badea a notificat gruparea din Ştefan cel Mare să nu mai folosească numele ”Dinamo” în scopuri comerciale

Dinamo Publicat pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20675479/1/nb.jpg

Un nou scandal este pe punctul de a lovi fotbalul românesc, după conflictul dintre echipa patronată de Gigi Becali şi cea deţinută de Armata României cu privire la palmaresul Stelei Bucureşti. De data aceasta, chiar marea rivală a ”roş-albaştrilor”, Dinamo, se află într-o situaţie comparabilă.

Nicolae Badea a notificat formaţia din Ştefan cel Mare să nu mai folosească denumirea ”FC Dinamo”, ce apare pe site-ul ”câinilor”, Facebook şi site-ul LPF,   în interese comerciale. Badea deţine 7 % din acţiunile grupării din Casa Liga 1.

Un nou caz de tipul FCSB - CSA Steaua? 

”Ştiu că a fost o notificare, asta pot confirma. Da, este pentru partea comercială. În tot ce înseamnă utilizarea în scop comercial, lucrurile sunt clare. Pentru utilizarea în scop comercial, trebuie să beneficiezi de o cesiune. Când faci acte de comerţ cu sigla cuiva, trebuie să ai un raport juridic cu acel deţinător.  

În plus, există multiple confuzii. Domeniul «fcdinamo.ro» este al lui FC Dinamo, nu al lui SC Dinamo 1948. În momentul în care anunţi înscrieri pentru copii şi juniori la FC Dinamo, acelaşi lucru îl anunţă şi FC Dinamo. Nimeni nu mai ştie unde să se ducă. Acesta este scopul scrisorii.

În scop sportiv, echipamente şi altele, evident că sigla cu câinii şi toate celelalte pot fi folosite, aşa cum s-a convenit constitutiv.”, a declarat Nicolae Badea pentru Gazeta Sporturilor.

Badea a negat, însă, scenariul în care Dinamo ar putea ajunge ca FCSB, adică să îşi piardă definitiv dreptul de a mai folosi numele şi în scop sportiv.

”Se interzice utilizarea mărcii FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREŞTI, a denumirii FC DINAMO şi a domeniului fcdinamo.ro. De îndată, fără curgerea altui termen de graţie. Prin excepţie, se permite folosirea numai a siglei pe echipamentul sportiv al echipelor de seniori şi juniori la antrenamente şi jocuri, fiind activităţi/acţiuni non-comerciale.”, se arată în notificarea societăţii lui Nicolae Badea, conform sursei citate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele