Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB! UPDATE: Gigi Becali, interesat de Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă

FCSB Publicat pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20905848/2/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

UPDATE: Marţi la prânz, Gigi Becali a recunoscut că se gândeşte la Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă pentru postul de antrenor al FCSB-ului, dar în cărţi s-ar fi aflat şi Marius Croitoru dacă era liber de contract şi nu semna zilele trecute cu FC Argeş.

În mod cert, FCSB va avea un antrenor până la jocul de duminică din SuperLigă, atunci când va întâlni Rapid, dar nu se ştie dacă va fi pe bancă şi la duelul cu Anderlecht, de joi.

Îmi pare rău de Croitoru, că s-a dus (n.r. a semnat cu FC Argeş). Îmi plăcea de el. Mai sunt Prepeliţă, Poenaru. Ce mi-a plăcut cel mai mult la Croitoru e că a recunoscut că el e vinovat. Bărbăţie! Dacă echipa nu joacă nimic şi ai crema fotbalului din România, tu eşti vinovatul!

Nu mă mai grăbesc. Poate peste 3, 4, 5 zile. Poenaru? Da, am vorbit. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliţă, vedem cu cine ne înţelegem”, a precizat Becali


UPDATE: Doi dintre antrenorii care pot veni la FCSB după Nicolae Dică sunt, în mod cert, două dintre numele rămase libere de contract din SuperLiga României, Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru. La prima vedere, Prepeliţă, fost jucător la FCSB, este favorit din perspectiva rezultatelor avute cu FC Argeş, lucru care nu se poate spune despre Poenaru. Poenaru a avut un parcurs slab la UTA, pe care a dus-o în subsolul clasamentului din SuperLiga României.

Prepeliţă a recunoscut să e dispus să negocieze cu Gigi Becali.

Sunt acasă la Piteşti. Evident că îmi doresc să mă apuc din nou de treabă, dar nu am primit nicio ofertă concretă, iar de la FCSB nu m-a căutat absolut nimeni. Am primit doar unele propuneri de intermediere de la nişte agenţi, iar aceştia m-au întrebat dacă aş fi dispus să merg la nişte echipe din Liga 1. Nu au fost discuţii concrete cu cluburile respective, ci doar nişte propuneri. Nici de FCU nu am fost căutat.

Dacă m-a sunat Gigi Becali? V-am spus că nu m-a sunat nimeni de la FCSB, absolut nimeni. Dar asta nu înseamnă că nu aş fi dispus la discuţii cu cineva de acolo. Telefonul meu este deschis”, a declarat Andrei Prepeliţă, conform ProSport.


Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, conform informaţiilor apărute în această dimineaţă, dar neconfirmate la nivel oficial de antrenor sau de club. Gigi Becali a anunţat că nu mai refuză demisia lui Dică, dacă aceasta va fi iar înaintată, iar luni dimineaţă, după jocul cu Universitatea Cluj, tehnicianul a decis să plece.

Înfrângerea cu ardelenii, pe penultimul loc în SuperLiga României înaintea duelului de aseară, l-a făcut pe Nicolae Dică să cântărească bine ce se întâmplă la FCSB şi să ia o decizie la care nu era dispus să apeleze când a venit. Spunea că nu îşi va da niciodată demisia.

Conform GSP, în perioada imediat următoare echipa va fi pregătită de Mihai Pintilii, din poziţia de interimar, care va sta pe bancă şi în duelul cu West Ham, din ultima etapă a grupelor Conference League.

În vârstă de 42 de ani, Nicolae Dică a rezistat la FCSB doar trei luni şi câteva zile. A condus echipa în 23 de meciuri, înregistrând 9 victorii, 7 egaluri şi 7 înfrângeri. Anterior, Dică a mai antrenat FCSB în perioada iunie 2017 – decembrie 2018, în 80 de partide.

Iată ce spunea Gigi Becali de Nicolae Dică în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, de luni seară, imediat după partida pierdută cu Univeristatea Cluj:

”(...) Se supără sau nu se supără, e chestiune de antrenor! Cum să dai minge lungă când eşti în 11, nu ai nicio tactică, nicio noimă de joc? Eu nu înţeleg! Părerea mea e că e doar de antrenor. Până acum nu am zis, dar nu se explică şi e doar chestiune doar de antrenor aici.

Cum să uite jucătorii fotbalul? Ce antrenamente face? Se supără, nu se supără, asta este, dar e chestiune de antrenor! Îmi pare rău de el, e om bun, dar degeaba. Ştiţi de ce nu mă iau de jucători? Dacă erau doi sau trei...aici e vorba de toată echipa! Nu joacă nimic, nu fac cinci pase.

Nu e prima dată, e de cinci şase meciuri, iar eu spun că nu avem viitor. Am fost la echipă şi le-am spus că vreau să văd cinci pase. U Cluj nu are calitate, dar fac cinci pase. Toate echipele fac cinci pase, şi Mioveni mai face cinci pase! Noi nu facem cinci pase, tu îţi dai seama!? (...)”.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele