Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova

Nicolae Dică a reacţionat după ce a fost schimbat de la Voluntari! "Mi-a dat de înţeles că vom continua până în vară"

FC Voluntari Publicat de Tudor Moisa pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21523147/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-voluntari-superliga-superbet-04-03-2024.jpg

Nicolae Dică a fost schimbat de la FC Voluntari, după un mandat foarte scurt.

În şapte partide, tehnicianul nu a reuşit să câştige niciun meci, iar ilfovenii tremură serios pentru rămânerea în Superligă. Florin Pîrvu a fost numit, marţi, în locul lui Dică.

Acum, Nicolae Dică a oferit o primă reacţie după ce a părăsit-o pe FC Voluntari. Acesta a spus că îşi reproşează că a ales să se ducă antrenor la formaţia ilfoveană.

"Îmi reproşez că m-am dus, că am crezut în ceea ce am vorbit, discuţiile pe care le am avut după jocuri, încrederea pe care mi au acordat o chiar dacă pierdusem cu Craiova, cu (n.r. FCSB) Steaua, după meciul cu Steaua conducerea mi-a dat de înţeles că vom continua până în vară, la o săptămână s au schimbat total lucrurile.

Voluntari, care e pe locul 15, e la 3 puncte de salvare şi de baraj. Dacă reuşesc să lege 2,3 victorii în playout, sunt sigur că se vor salva.

M-am gândit dacă am făcut bine că m-am dus pe parcursul campionatului (şi la Craiova, şi la Voluntari), când n-am avut o pregătire cu echipă, dar eşti chemat când un club are nevoie de tine, când sunt momente dificile. Dar parcă am riscat prea mult acum, că m-am dus la Voluntari", a spus Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele