Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Nicolae Dică, aproape de revenirea pe banca tehnică. Fostul antrenor al FCSB-ului e dorit de CS Mioveni

CS Mioveni Publicat pe 24 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20787736/1/vlcsnap-2018-11-14-18h29m44s242.png
 
Nicolae Dică poate reveni ca antrenor în SuperLigă! Fostul tehnician de la FCSB e dorit de primarul din Mioveni pentru a-l înlocui pe Alexandru Pelici.
 
Startul foarte slab, 0-3 cu Hermannstadt şi 0-2 cu Farul, i-ar putea fi fatal lui Pelici, artizanul performanţelor din ultimii ani ale lui CS Mioveni. Primarul Ion Georgescu e gata să-l demită, dar, cel mai probabil, o va face după meciurile cu FCSB şi CFR Cluj. Întrebat despre posibilitatea de a-l coopta pe Dică, edilul din Mioveni a fost enigmativ: "Nici nu confirm, nici nu infirm", a spus Ion Georgescu.
 
"Săptămâna viitoare sun programate mai multe întâlniri. Părerea mea, însă vreau să subliniez că e vorba de o părere personală, este că trebuie să aşteptăm şi următoarele două jocuri, cu CFR Cluj, respectiv FCSB.
 
E adevărat că rezultatul de la Mediaş (n.r. - 0-3 cu Hermannstadt) a fost deranjant, iar cu Farul a existat o manieră ciudată de arbitraj. Eu nu am înţeles cum VAR-ul este interpretabil, pentru unii într-un fel, pentru alţii altfel. Foarte ciudat, însă nu vreau să intru în subiect.
 
E adevărat, să pierdem de o aşa manieră cu Sibiul, o formaţie nouă în primul eşalon, e deranjant. Vor fi două şedinţe, la club şi cu cei din Consiliul Local şi, probabil, vor exista şi decizii, pentru că atitudinea a lăsat de dorit. Cât despre Dică, nici nu confirm, nici nu infirm", a punctat primarul din Mioveni, pentru Playsport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele