Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Nicolae Dică are încredere că FCSB poate întoarce rezultatul în Norvegia. ”Suntem încrezători că putem câştiga meciul retur şi ne putem califica”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20823900/1/dica-fcsb.jpg

FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB are încredere că formaţia lui poate întoarce rezultatul înregistrat în această seară şi se poate califica în grupele Conference League. Dică a vorbit despre partida pierdută de ”roş-albaştrii” şi crede că echipa sa a suferit la finalizare, spre deosebire de Viking care a fost echipa pragmatică în acest meci.

”Suntem dezamăgiţi cu toţii, pentru că e un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Am deschis scorul, apoi am primit rapid gol pe o neatenţie. Apoi golul doi al lor a venit după o fază fixă. Eu cred că putem întoarce. Orice scor ar fi fost am fi mers acolo încrezători că ne putem califica în grupe. Am discutat cu jucătorii, suntem încrezători că putem câştiga meciul retur şi ne putem califica”, a declarat Nicolae Dică, la finalul meciului cu Viking, pentru Sport.ro.

Darius Olaru a văzut cartonaşul galben în acestă partidă şi nu va putea fi folosit în partida retur din Norvegia.

”Nu este ok ce a făcut el. Va plăti pentru lucrul acesta. Nu ştiu dacă se dădeau amenzi pentru astfel de gesturi până să vin eu, însă acum se dau amenzi”, a mai spus Nicolae Dică.

Antrenorul lui FCSB a explicat de ce l-a introdus pe teren pe Valentin Creţu în locul lui Alexandru Pantea.

”Nu vorbesc despre un anumit jucător. L-am introdus pe Creţu, pentru că este un jucător ofensiv şi aşa i-am pus în dificultate în restul meciului, cu centrări de pe flancuri”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele