Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Nicolae Dică nu acceptă altceva în afară de victorie cu Chindia Târgovişte. ”Avem 4 meciuri fără victorie, iar mâine seară trebuie să schimbăm asta”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20816211/1/dica-fcsb.jpg

Nicolae Dică a vorbit despre partida contra Chindiei Târgovişte, care va avea loc duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi vizionată pe Prima Sport 1.

Noul antrenor a lui FCSB nu concepe ca ”roş-albaştrii” să nu câştige partida în faţa formaţie lui Mihalcea.

"Ne aşteaptă o partidă de campionat grea. I-am urmărit pe cei de la Chindia şi sunt o echipă schimbată faţă de anul trecut. De la venirea lui Mihalcea fac un pressing mai sus, sunt mai agresivi. Prin Neguţ, Popa, pot pune probleme oricând, mai ales pe contraatac.

Nu contează că jucăm cu Chindia sau cu altă echipă, trebuie să câştigăm. A venit momentul să avem prima victorie din acest sezon. Nu ar trebui să fie o apăsare mai mare, la FCSB trebuie să joci orice joc să-l câştigi. Avem 4 meciuri fără victorie, iar mâine seară trebuie să schimbăm asta.

Jucătorii au un moral bun, au 3 meciuri şi 3 victorii în cupele europene cu mine. Am tras un semnal de alarmă şi mai înainte, am spus că trebuie să fim pregătiţi. Nu triumfăm doar cu prezenţa pe teren, trebuie să dăm sută la sută.”

FCSB nu stă deloc bine în clasamentul SuperLigii, unde se află pe poziţia 13. ”Roş-albaştrii” au adunat până acum doar trei puncte, înregistrând trei egaluri şi o înfrângere în primele patru etape şi nu îşi permite să mai piardă puncte.

Nicolae Dică a fost dezamăgit după partida cu Mioveni

”Aş numi un eşec cel cu Mioveni, care m-a deranjat foarte mult. Cel cu Craiova a fost în alte circumstanţe. Chiar vorbeam cu staff-ul medical şi spuneam că avem acest ghinion ca la fiecare meci să avem un accidentat de lungă durată. Fizic au arătat bine jucătorii.

Sunt mai mulţi jucători care sunt accidentaţi, Panţîru, Popescu, Şut, Cristea. Nu trebuie să ne zboare gândul la meciul cu Viking, pentru că trebuie să câştigăm şi să urcăm în clasament şi în campionat. Am avut o şedinţă ieri şi le-am zis că după Europa, campionatul e obiectivul nostru.

E clar că primul obiectiv pe care putem să-l îndeplinim este calificarea în grupele Conference League. În campionat, mai sunt multe etape de disputat, ştiţi cum a fost anul trecut când CFR a avut 8 puncte avans şi FCSB s-a apropiat. Mă gândesc să menajez jucători, o să fac asta cu siguranţă mâine. Îmi e frică şi de accidentări.

Au întâlnit campioana României etapa trecută cei de la Chindia şi ştiţi foarte bine că se apară foarte bine cei de la CFR Cluj. Nu pot să analizez meciul cu CFR în care au avut doi oameni în plus. Eu mă uit la alea în care au jucat 11 contra 11", a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgovişte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele