Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Nicolae Dică nu are milă de Denis Alibec: ”S-a ridicat din nou, după iar a dat cu capul de tavan!”

Superliga Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21136628/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cs-mioveni-cupa-romaniei-6-04-2023.jpg

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Denis Alibec a avut cel mai bun sezon din cariera sa de fotbalist, după ce a câştigat titlul cu Farul Constanţa. Cu toate acestea, Nicolae Dică, fostul său antrenor de pe vremea când juca la FCSB, nu a apreciat lipsa de constanţă de care a dat dovadă jucătorul.

”S-a ridicat din nou, după iar a dat cu capul de tavan!”

”Când a venit la Farul, pe Alibec nu îl lua nimeni la Liga 1. L-a luat Hagi pentru că îl ştia. S-a ridicat, după când s-a văzut jos. S-a ridicat din nou, după iar a dat cu capul de tavan. De fiecare dată când s-a ridicat, el nu a ştiut să ţină ştacheta sus. Gândirea lui trebuia să fie alta! Să spună «De ce să nu trag să ajung mai sus?» El are calităţi extraordinare”, a declarat Nicolae Dică, pentru OrangeSport.

Denis Alibec a mărturisit că trofeul câştigat alături de Farul este mai important decât toate celelalte. Atacantul a precizat că Gică Hagi este cel căruia i se datorează acest lucru.

”Cu siguranţă că acest titlu e mai special, pentru că domnul Hagi a luat echipa asta de la zero şi uitaţi ce a realizat. Este meritul lui şi sperăm ca tot oraşul Constanţa să fie alături de noi. Eu mereu am încercat să demonstrez şi să-mi ajut echipa pe oriunde am fost. Am dat totul pe teren. O dată s-a putut, o dată nu s-a putut”, a spus Denis Alibec.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele