Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

Nicolae Dică, sincer după calificarea FCSB-ului în play-off-ul Conference League. Discursul antrenorului, după victoria cu Dunajska Streda

FCSB Publicat pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20814040/1/dica-fcsb.jpg

Nicolae Dică a fost numai un zâmbet la interviul de la finalul partidei retur cu Dunajska Streda, care a dus-o pe FCSB în play-off-ul Conference League. Antrenorul a fost încântat de faptul că jucătorii au câştigat şi pentru că în tribune a fost o atmosferă foarte frumoasă, pe Arena Naţională fiind ceva mai mult de 40.000 de spectatori.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Andrei Cordea, iar Nicolae Dică l-a văzut, la propriu, din genunchi. El a recunoscut că trăirea fazei, inclusiv cu bara lui Rusu, l-a făcut să nu-şi mai controleze emoţiile.

În altă ordine de idei, Nicolae Dică e fericit şi pentru calificarea lui Mirel Rădoi în play-off-ul Conference League, care a obţinut o victorie clară în returul cu Zoria Luhansk, scor 3-0.

”Mă bucur că am câştigat, era important să ne calificăm cu victorie, pentru că suporterii au făcut o atmosferă extraordinară. În seara asta chiar a fost o atmoferă incredibilă. Am fost şi jucător, şi antrenor, am jucat multe seri ca aceasta. Îmi doresc din tot sufletul să ajungem în grupele Conference League, ar fi o realizare pentru fotbalul românesc. Sper să ajungă toate cele trei echipe în grupe.

Mă bucur şi pentru Mirel că a reuşit să se califice. E important să ai încredere în ceea ce faci. Noi avem încredere în jucători şi ne-a ieşit, ne-am calificat amândoi în play-off. Vor fi duble foarte grele pentru atingerea grupelor.

(N.r. – Despre faptul că a trăit faza golului în genunchi) A fost scăriţa lui Rusu şi parcă nu mai intra mingea în poartă. A lovit bara, iar apoi mingea a intrat în poartă din piciorul lui Cordea. Sunt trăiri pe care nu poţi să le stăpâneşti în timpul meciului. I-am spus lui Rusu că e important că am marcat din scăriţa lui”, a spus Nicolae Dică la Pro Arena.

FCSB, 1-0 cu Dunajska Streda

FCSB a învins joi, cu scorul de 1-0, formaţia Dunajska Streda, în meciul din manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League, după 2-0 la general. Şi în tur, în Slovacia, a fost tot 1-0 pentru FCSB.

În faza următoare, formaţia pregătită de Nicolae Dică va întâlni echipa Viking Stavanger, din Norvegia.

Echipele utilizate:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru – Cordea (Şut 72’), Oct. Popescu, Miculescu (Oaidă 51’) - B. Rusu (I. Stoica 87’). Antrenor: Nicolae Dică
  • Dunajska Streda: Veszelinov - Risvanis, Mateus Brunetti (E. Davis 80’), Muhamedbegovic - Blackman, Szantho (Nicolaescu 46’), Kacer, Dimun, Ramadan (Veselovsky 80’) - Balogh, Krstovic. Antrenor: Adrian Gula

Reacţia lui Gigi Becali, după ce FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce FCSB a trecut de Streda, scor 2-0 la general, şi s-a calificat în play-off-ul Conference League. Patronul vicecampioanei României a numit şi jucătorii care l-au mulţumit, dar şi ce i-a plăcut mai puţin în retur.

Punctul în minus pentru echipa lui Nicolae Dică este faptul că nu a marcat mai mult, ci doar un gol în partida de joi seară, de pe Arena Naţională, din retur. Becali ar fi vrut ca formaţia pe care o patronează să înscrie mai mult pentru fanii veniţi pe stadion, 40.000.

În privinţa remarcaţilor, Becali a scos în evidenţă numele lui Rusu şi Dawa. Nu şi pe Cordea, cel care a marcat.

Mulţumit de calificare. Dacă ne-am calificat, nu e normal? Parcă mai trebuia să dăm goluri. Aşa trebuia, dar am marcat gol, nouă ne era de ajuns. Am jucat bine, nu am riscat. Numai în prima repriză au avut ei bara aceea. Noi am jucat cu o echipă slabă.

M-a impresionat cel mai mult Rusu, de la Tavi Popescu aştept mai mult. Rusu m-a impresionat, atât! Dawa a jucat bine, pe aici nu se trece!”, a spus Becali la Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele