Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Nicolae Dică vorbeşte la superlativ despre Juan Bauza: "E într-o formă bună, va face diferenţa în multe meciuri"

FCSB Publicat pe 30 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20796856/1/juanb.jpg


Capabil să califice FCSB-ul în turul al treilea preliminar după 4-2 cu Saburtalo pe Arena Naţională, Nicolae Dică se pregăteşte pentru primul meci în SuperLigă, contra lui FC U Craiova (duminică, 20:30, în direct la Prima Sport 1), partidă înaintea căreia se teme de Juan Bauza.
 
Playmaker-ul argentinian în vârstă de 26 de ani e epicentrul jocului ofensiv al formaţiei lui Marius Croitoru, iar "Dicanio" e conştient că fundaşii săi vor avea o misiune dificilă în a-l bloca. În schimb, Dică crede că-l cunoaşte foarte bine pe Marius Croitoru, antrenor cu care a avut multe în comun de-a lungul carierelor de jucător:
 
"Întâlnim un adversar bun, cu un antrenor pe care-l cunosc foarte bine (n.r. - Marius Croitoru), adeptul unui joc ofensiv şi agresiv. Am fost colegi de cameră şi la echipa naţională de tineret, şi la Steaua, ştiu foarte bine cum gândeşte. 
 
A dovedit că este un antrenor bun, ne aşteaptă o partidă foarte grea. Au jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus, de execuţie, care pot face diferenţa. Au o echipă bună, cu jucători cu experienţă. Cu CFR au întors rezultatul. 
 
Îl au pe Bauza, jucător într-o formă foarte bună. Dacă va fi sănătos, cred că va face diferenţa în multe jocuri, dar trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru.
 
Tratăm meciul foarte serios. Campionatul este un obiectiv important pentru noi. Şi dacă am juca un amical, l-am trata 100% serios. Important este ca cine intră pe teren să dea totul pentru echipă, indiferent de cât joacă", a punctat tehnicianul FCSB-ului, sâmbătă, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului cu FC U Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele