Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Nicolae Păun şi Marius Ştefănescu au semnat prelungirile cu Sepsi! Cei doi mijlocaşi, acorduri până în 2025

Sepsi OSK Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20714706/1/sepsi-paun-stefanescu.jpg

Nicolae Păun şi Marius Ştefănescu, doi dintre cei mai interesanţi tineri din Casa Liga 1, au semnat prelungirile contractuale cu Sepsi! Cei doi mijlocaşi de 23 de ani, amândoi născuţi la Caracal, s-au înţeles cu formaţia din Sfântu Gheorghe pe o perioadă de încă trei ani, până în 2025.

Patronul formaţiei din Sfântu Gheorghe a anunţat acordul dintre părţi, dând şi alte detalii despre echipă, despre buget şi despre transferurile pe care Sepsi le-a făcut şi le va face în această vară.

Mijlocaşul lui Voluntari, Ion Gheorghe, a fost deja transferat, poate fi cu siguranţă un punct forte al echipei, la fel şi jucătorul Gaz Metan, Francisco Junior, care vine din Guineea-Bissau.

Revenirea lui Pavol Safranko, un mare favorit al fanilor în campionatul trecut, este, de asemenea, un subiect.

Vrea să vină, vreau să-l aduc înapoi, dar are un contract în derulare cu echipa sa din Africa de Sud.

Totuşi, îi asigur pe toţi fanii noştri că Nicolae Păun şi Marius Stefanescu, care a fost jucător de bază anul acesta, şi-au prelungit contractele până în 2025.

Dacă ne păstrăm sponsorii, vom avea un buget de 5,5-6 milioane de euro. Stabilitatea noastră nu va fi pusă în pericol, dar, desigur, lucrăm la extinderea bugetului

Chiar dacă nu vrem, acum vom încerca să ne trezim din visul nostru frumos după câştigarea Cupei şi, de fapt, uneori mă ciupesc pentru a vedea dacă această experienţă este reală [...]

Vrem să trecem de cel puţin un tur în Conference League, iar punctul culminant ar fi să putem urca pe podium anul viitor.

Nu se poate visa mai mult decât atât, pentru că avem buget de locurile 5-6. Dar tocmai am eliminat-o din Cupă pe echipa cu al treilea cel mai mare buget, Craiova”, a spus Laszlo Dioszegi pentru Nemzeti Sport.

Referitor la cei doi mijlocaşi, Păun a jucat în 37 de meciuri în acest sezon, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă. De partea cealaltă, Ştefănescu a prins 40 de partide, a marcat de 12 ori şi a livrat patru asisturi.

Ion Gheorghe va juca la Sepsi

Ion Gheorghe (22 de ani) a semnat cu Sepsi! Chiar dacă a fost dorit de mai multe echipe, printre care şi Farul lui Gică Hagi, mijlocaşul care îşi termină contractul cu FC Voluntari la finalul campionatului de Casa Liga 1 s-a înţeles cu trupa din Sfântu Gheorghe. Salariul pare că a contat în alegerea lui Gheorghe.

Mijlocaşul ar fi ajuns la un acord cu Sepsi după ce i s-a propus un salariu de 9.000 de euro pe lună. De partea cealaltă Farul i-a oferit o sumă cu aproape jumătate mai mică, de 5.000 de euro.

Cotat la 1.3 milioane de euro, Gheorghe e capabil să acopere orice post din linia de trei din spatele atacantului, a marcat cinci goluri şi a oferit tot atâtea pase decisive în 35 de meciuri jucate pentru FC Voluntari în acest sezon şi, în general, se bucură de o imagine bună în fotbalul românesc.

Venit de la Dinamo, în 2018, mijlocaşul ofensiv s-a impus rapid, a devenit titular incontestabil, dar, cum contractul îi expiră în vară şi acordul cu conducerea nu a venit, aventura sa la FC Voluntari se încheie.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele