Ultima oră
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1! Benzar deschide scorul! VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1! Benzar deschide scorul!
Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma
Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova
Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga
Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden

Nicolae Stanciu, din nou decisiv pentru echipa sa! Nota excelentă primită de jucătorul român

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21332351/1/profimedia-0807238390-1.jpg

Nicolae Stanciu a fost din nou decisiv pentru echipa sa, Damac, după ce a oferit două pase de gol în victoria cu 2-0 în faţa lui Al-Khaleej.

Stanciu a ajuns luna trecută la echipa din Arabia Saudită, după transferul de la Wuhan Three Towns şi până acum s-a dovedit o mutare inspirată pentru jucătorul de 30 de ani. În ultima etapa din campionatul saudit, Stanciu a oferit două assist-uri la cele două reuşite ale lui Damac în victoria cu 2-0 în faţa lui Al-Khaleej.

Mijlocaşul român a executat excelent un corner în minutul 43, iar Farouk Chafai a deschis scorul cu o lovitură de cap, iar 11 minute mai târziu acelaşi Stanciu l-a servit pe N'Koudou la golul de 2-0.

Nota excelentă primită de jucătorul român 

Căpitanul naţionalei României a primit nota 8.4 în urma prestaţiei în meciul din campionat, potrivit publicaţiei de specialitate SofaScore. A fost a doua nota din echipă, după portarul Moustapha Zeghba, care a primit nota 8.6.

Stanciu are 2 goluri şi 2 assist-uri în primele 4 meciuri jucate pentru Damac, una dintre reuşite fiind împotriva gigantului Al-Hilal, echipă la care evoluează Neymar. 

Damac a urcat pe locul 12 în clasament, după victoriei cu Al-Khaleej şi a adunat 7 puncte în 8 meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele