Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0, în direct la Prima Sport 1! Stoica dublează avantajul gazdelor VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0, în direct la Prima Sport 1! Stoica dublează avantajul gazdelor
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

Nicolae Stanciu nu mai schimbă echipa. A revenit la antrenamentele celor de la Wuhan Three Towns

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21029420/1/mczoptyznizoyxnoptlhztu4ytc3otmznziyodqzodyxmwfinje5nza3ymjm-thumb.jpg

Nicolae Stanciu nu schimbă echipa, cel puţin pentru moment. Internaţionalul român a revenit la antrenamentele celor de la Wuhan Three Town, cu care a câştigat titlul în sezonul trecut al campionatului Chinei.

Stanciu a fost foarte aproape de revenirea în Europa, fiind dorit de mai multe formaţii, inclusiv de campioana din Superliga, CFR Cluj, dar în cele din urmă a ales să rămână în Asia.

Dorit de fosta echipă

Prestaţiile foarte bune ale lui Nicolae Stanciu la Wuhan Three Towns, cu care a câştigat campionatul Chinei, deşi echipa era nou-promovată, îl fac pe mijlocaşul ofensiv să fie în continuare interesant pentru echipele din fotbalul european.

Jindřich Trpišovský, tehnicianul Slaviei Praga, a dezvăluit că internaţionalul român a fost ţinta numărul 1 pentru gruparea din capitala Cehiei atât din perspectiva sa, cât şi din cea a conducerii clubului. Stanciu şi agentul său s-au arătat deschişi unei discuţii despre o revenire, însă suma de transfer solicitată de chinezi a fost mult prea mare.

"Nico a fost pe primul loc pentru mine, clubul s-a străduit mult pentru el. Atât jucătorul, cât şi agentul au fost deschişi să discute despre revenire, dar problema este că şefii clubului chinez au avut pretenţii umflate. 

Din câte ştiu eu, conducerea a făcut tot posibilul, dar din punct de vedere economic pur şi simplu este încă nerealist!", a declarat Jindřich Trpišovský, antrenorul Slaviei Praga, potrivit publicaţiei Ruik.cz, care citează, la rândul ei, Sport.cz.

O carieră impresionantă pentru Nicolae Stanciu

10 goluri şi 12 pase decisive a reuşit Nicolae Stanciu pentru Wuhan Three Towns în 27 de meciuri oficiale.

25 de goluri şi 28 de pase de gol şi-a trecut în cont Stanciu la Slavia Praga în 111 partide din toate competiţiile. Cu Slavia, Nicolae Stanciu a câştigat de două ori campionatul Cehiei (2019-2020 şi 2020 – 2021, sezon în care a cucerit şi Cupa).

Înainte să ajungă la Slavia, polivalentul mijlocaş ofensiv a îmbrăcat şi tricoul rivalei Sparta Praga de 34 de ori, pentru care a înscris de 10 ori şi a furnizat alte 10 pase decisive.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele