Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Nicolo Fagioli, suspendat din cauza pariurilor, şi-a prelungit contractul cu Juventus

Juventus Publicat pe 14 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21385400/1/fagioli.png

Internaţionalul italian Nicolo Fagioli şi-a prelungit marţi contractul cu Juventus până în 2028, în timp ce ispăşeşte o suspendare de şapte luni pentru pariuri sportive.

 "Juventus are plăcerea de a anunţa că contractul lui Nicolo Fagioli a fost reînnoit până la 30 iunie 2028", a anunţat clubul din Serie A într-un comunicat.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, una dintre marile speranţe ale fotbalului italian, ar urma să câştige 1,5 milioane de euro pe sezon, potrivit presei italiene.

Teoretic, Fagioli poate juca din nou de acum până la finalul sezonului, meciul din etapa a 38-a şi ultima a campionatului fiind programat pe 26 mai, la o săptămână după ce expiră suspendarea sa.

Italianul a fost suspendat de Federaţia Italiană de Fotbal în octombrie pentru pariuri la meciuri, dar niciodată la cele ale lui Juventus sau Cremonese, unde a fost împrumutat un sezon. Sentinţa iniţială de 12 luni a fost redusă la şapte, deoarece jucătorul a cooperat cu anchetatorii şi a acceptat să urmeze un program de tratament pentru combaterea dependenţei de jocurile de noroc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele