Ultima oră
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”

Nicolo Napoli a revenit la FC U Craiova! Clubul din Bănie a anunţat întoarcerea italianului

FC U Craiova 1948 Publicat pe 9 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20914481/1/adm.png

Nicolo Napoli a fost numit iar antrenor al FC U Craiova, deşi Adrian Mititelu anunţa zilele trecute că nu se pune problema ca italianul să mai revină la echipa pe care o patronează. Miercuri, Napoli a fost anunţat oficial, iar durata contractuală este scadentă la finalul sezonului, până în vara următoare.

Napoli plecase de la FC U Craiova în iunie, iar preşedintele Marcel Puşcaş a dezvăluit la acel moment că ruptura s-a produs din cauza unei clauze a noului contract propus italianului.

Nicolo Napoli a terminat campionatul trecut cu FC U Craiova pe locul 10 (locul 4 din play-out), cu 34 de puncte câştigate, la 8 lungimi avans faţă de Chindia Târgovişte, care a mers la baraj, unde s-a salvat dramatic în defavoarea Concordiei Chiajna.

Peninsularul o preluase pe FC  U Craiova în ianuarie 2022. De atunci, formaţia olteană, care tremura serios pentru salvarea de la retrogradare, a înregistrat 9 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri, cu un golaveraj de 30-25.

Însă, iată că acum a revenit pentru a 9-a oară la FC U Craiova.

BREAKING NEWS 

Nicoló Napoli este noul antrenor al Ştiinţei!

Fotbal Club Universitatea 1948 anunţă faptul că tehnicianul italian a semnat un contract cu gruparea alb-albastră până în vara anului 2023”, anunţat FC U Craiova.

Ce spunea Adrian Mititelu zilele trecute de Nicolo Napoli

Adrian Mititelu a negat faptul că la FC U Craiova va fi numit, din nou, Nicolo Napoli sau că va veni Costel Gâlcă. Afirmaţia omului de afaceri era făcută zilele trecute, la 28 octombrie, în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Sunt negocieri, care vor avansa săptămâna care vine. Antrenorul, cel mai probabil, va fi străin. Nu va fi Nicolo Napoli, chiar dacă a fost şi în Craiova zilele acestea.

Costel Gâlcă şi-a dorit să vină la noi, dar intenţia noastră este pentru un antrenor străin. Nu îl cunosc pe Gâlcă foarte bine, dar am auzit că e un tip rigid şi are preteţii foarte mari. Eu nu vreau să aduc un antrenor care să fie şeful meu. Eu nu mă bag la echipă, dar pun întrebări, mă consult cu antrenorii, dar nu zic niciodată să intre cineva”, spunea Mititelu la Fotbal Show, pentru ca acum să îl numească iar pe Napoli.

Intervenţia lui Adrian Mititelu din emisiunea Fotbal Show, din 28 octombrie 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt