Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Nicolo Napoli are şanse mari să rămână la FC U Craiova: "Cred că voi continua!", Jucătorii sunt ameninţaţi cu plecarea

FC U Craiova 1948 Publicat pe 17 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20709078/1/napoli.jpg


Nicolo Napoli (60 de ani) are şanse mari să înceapă sezonul 2022/2023 din postura de antrenor al celor de la FC U Craiova 1948. După o stagiune în care a îndeplinit fără mari probleme obiectivul setat de Adrian Mititelu, salvarea de la retrogradare, tehnicianul italian va avea o discuţie cu patronul clubului pentru a semna prelungirea contractului scadent în această vară.
 
Adus de familia Mititelu în luna ianuarie pentru a evita reîntoarcerea în Liga 2 după doar un an pe prima scenă, Napoli s-a achitat cu brio de sarcină, obţinând nouă victorii şi patru egaluri în cele 18 meciuri în care a stat pe banca tehnică a oltenilor. Suficient pentru a nu avea grijile retrogradării, dar şi destul pentru a-l convinge pe Adrian Mititelu că sezonul viitor poate face pasul spre o clasare mai bună.
 
Chiar dacă a terminat campionatul cu un 0-5 ruşinos pe teren propriu cu Sepsi OSK, Napoli a anunţat că se va pune la masa negocierilor cu Adrian Mititelu Jr., dar şi că are şanse mari să continue în Bănie:
 
"Vorbesc săptămâna viitoare cu patronul. Da, cred că voi continua. Obiectivul Craiovei e de a încerca să facă un campionat bun, să urce în clasament", a declarat italianul, la flash-interviul de după partida de luni seară.

Napoli rămâne, dar unii dintre jucători pleacă!

În timp ce Napoli a făcut destule pentru a mulţumi patronatul, rezultatul ruşinos cu Sepsi le va fi fatal unora dintre jucători, după cum a anunţat Marcel Puşcaş:
 
"Am fost de tot râsul, iar jucătorilor noştri trebuie să le fie ruşine după o asemenea prestaţie. Adrian Mititelu nu plăteşte amatorismul, iar după cum îl ştiu eu pe dânsul, sigur se va lăsa şi cu penalizări. În plus, de unii jucători mai mult ca sigur o să ne şi despărţim.
 
Avem această posibilitate, conform contractelor semnate. Nu se poate să nu îţi respecţi meseria de fotbalist. Spun acest lucru cu toată răspunderea. Acest campionat se joacă din prima etapă până în ultima. Domnul Mititelu plăteşte contractele din prima zi până în ultima zi, iar jucătorii noştri nu şi-au respectat meseria de fotbalist. Nu poţi să te prezenţi în acest hal în faţa propriilor suporteri, mai ales că era şi sărbătoarea Peluzei Sud 97, iar Sepsi trebuie să recunoaştem că a jucat cu rezervele", a spus directorul general al oltenilor, marţi dimineaţă, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri