Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Nicolo Napoli, convins că Andrea Compagno a fost forţat să plece la FCSB. ”Nu înţeleg de ce ai făcut asta!”

FC U Craiova 1948 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20839195/2/universitatea-craiova-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-14-02-2022-2.jpg

Nicolo Napoli este convins că Andrea Compagno ar fi vrut să continue la FCU Craiova, dar a fost forţat să plece la FCSB.

Fostul antrenor a lui FCU Craiova crede că vânzarea lui Compagno nu e o decizie bună, în ciuda sumei imense pentru SuperLiga României, de 1.5 milioane de euro. Italianul e de părere că atacantul de 26 de ani nu a vrut să plece la FCSB iniţial, dar a fost forţat de Adrian Mititelu, care nu putea refuza o ofertă atât de bună, venită din partea lui Gigi Becali.

”Andrea chiar a vrut să rămână la Craiova! Asta ştiu de la impresarii lui. Se simţea bine acolo, era iubit, juca foarte bine, de ce să plece în altă parte? Adrian Mititelu, de ce l-ai vândut pe Compagno la FCSB? Nu înţeleg de ce ai făcut asta! Plecarea lui Andrea este cu siguranţă o pierdere mare pentru cei de la Craiova. Vă subliniez, ştiu sigur că n-a vrut să plece”, a spus Nicolo Napoli, pentru ProSport.

Andrea Compagno a venit la FC U Craiova în iulie 2020, de la Tre Fiori, din San Marino. În tot acest timp a jucat în 60 de meciuri pentru olteni, a marcat de 26 de ori şi a oferit 5 pase decisive.
 
Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 500.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri