Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Nicolo Napoli, out de la FC ”U” Craiova! UPDATE: Motivul rupturii dintre antrenor şi conducere

FC U Craiova 1948 Publicat de Emanoil Ursache pe 10 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20733033/1/dinamo-bucuresti-fc-u-craiova-play-out-liga-1-casa-pariurilor-8-04-2022.jpg

Prim-divizionara FC ”U” Craiova 1948 a anunţat, marţi seară, că nu va continua colaborarea cu tehnicianul Nicolo Napoli. Cele două părţi nu au reuşit să ajungă la un numitor comun pentru un nou contract. Prin urmare, formaţia condusă de familia Mititelu se va orienta în următoarele zile pentru găsirea unui nou antrenor.

UPDATE vineri (19 iunie), ora 16:23: Motivul pentru care Nicolo Napoli a plecat de la FC ”U” Craiova e acum cunoscut! Preşedintele Marcel Puşcaş a dezvăluit că ruptura s-a produs din cauza unei clauze a noului contract propus italianului.

Concret, familia Mititelu i-a dublat salariul lui Napoli, dar i-a precizat că trebuie să fie în primele opt echipe după primele 10 etape ale noului sezon de Casa Liga 1, care va fi LIVE pe posturile Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro.

După acest retur, la sfârşitul competiţiei, patronul i-a propus noul contractul lui Nicolo. A plecat în Italia, urmând ca la revenire să parafeze toate lucrurile. Toate cifrele erau în favoarea lui Nicolo, salariu aproape dublu, prime de play-off, prime de joc, deci condiţii mai bune decât în primăvară. Era o clauză în contract: trebuia să fie în primele 8 echipe după primele 10 etape.

Acest lucru se putea întâmpla sau nu, tot la latitudinea patronului era dacă rămânea sau nu Nicolo Napoli. Nicolo nu a vrut această clauză, ci continuitate un an fără niciun fel de clauză”, a explicat Marcel Puşcaş, pentru Pro Arena.


Anunţul încetării raportului contractual

”Fotbal Club Universitatea 1948 nu a putut ajunge la o nouă înţelegere cu antrenorul italian Nicoló Napoli.

Conducerea clubului urmează să se orienteze în următoarele zile spre un nou antrenor pentru preluarea funcţiei vacante.”, se arată pe pagina de Facebook a clubului FC ”U” Craiova.

Nicolo Napoli a terminat campionatul cu FC ”U” Craiova pe locul 10 (locul 4 din play-out), cu 34 de puncte câştigate, la 8 lungimi avans faţă de Chindia Târgovişte, care a mers la baraj, unde s-a salvat dramatic în defavoarea Concordiei Chiajna.

Napoli a preluat-o pe FC ”U” Craiova în ianuarie 2022. De atunci, formaţia olteană, care tremura serios pentru salvarea de la retrogradare, a înregistrat 9 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri, cu un golaveraj de 30-25.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri