Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

”Noi abordăm fiecare meci la victorie”. Cristi Săpunaru, mulţumit cu situaţia celor de la Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20918256/1/sap.jpg

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci din Superligă, în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

Craiova a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat în minutul 5, de Creţu, din pasa lui Rivaldinho. În minutul 19 Rivaldinho a trimis la Baiaram, care a înscris pentru 2-0. Albu a redus din diferenţă, din pasa lui Săpunaru, în minutul 24, iar gazdele au egalat prin Dugandzic, în minutul 72.

La flash-interviuri, Cristi Săpunaru a declarat că în ciuda unor rezultate modeste în ultima vreme, cei de la Rapid sunt în grafic şi este optimist cu privire la viitor.

 

”Cred că am luptat 90 de minute, indiferent că am avut cele două goluri primite la început. Am reuşit să fim stăpâni pe noi şi să obţinem un egal. Aşa cum am spus-o, cred că trebuia să câştigăm. Poate nebunia asta de la început de meci, încercăm să facem prea mult şi greşim la lucruri mai importante.

Nu ştiu cât de bine venită este această pauză. Este prima dată în istorie când avem un Campionat Mondial în noiembrie-decembrie. Vedem când ne întoarcem. Sper să ne pregătim cum ne-am pregătit şi până acum.  Să ne revenim psihic pentru că acel meci cu FCSB-ul ne-a turnat plumb în picioare. Cred că vom fi pe drumul cel bun. Sper eu.

Suntem pe locul 2, şanse reale de a ne califica mai departe şi în Cupă. Suntem pe drumul cel bun. Suntem în obiectiv, dar mai important este ce se întâmplă la sfârşit.

(n.r. accederea în play-off) Nu emoţie. Fotbalul se joacă pe teren, nu ai de unde să ştii ce se întâmplă. Noi abordăm fiecare meci la victorie”,
a spus Săpunaru, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele