Ultima oră
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă
Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls

Noi detalii despre arestarea lui Josep Maria Bartomeu. Fostul conducător al Barcelonei riscă ani grei de închisoare

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20026977/1/bartomeu.jpg

Poliţia desfăşoară, luni, o operaţiune la sediul FC Barcelona, ​​cu şase zile înainte de alegerile pentru preşedinţia clubului, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei regionale catalane, o operaţiune care îl vizează pe fostul preşedinte demisionar Josep Maria Bartomeu.

"În prezent desfăşurăm o operaţiune cu agenţi ai departamentului de infracţiuni economice", a declarat purtătorul de cuvânt pentru AFP, fără a oferi mai multe detalii, în timp ce surse poliţieneşti au indicat că este vorba despre percheziţii.

Potrivit marca.com, Bartomeu a fost reţinut, luni dimineaţă, la fel ca Oscar Grau fost director executiv, şi Roman Gomez Ponti, fost şef al departamentului juridic al clubului.

Anul trecut, s-a susţinut că gruparea a plătit o companie de social media pentru a critica online persoanele cheie ale clubului, într-un scandal supranumit "Barcagate".

Lionel Messi, Pep Guardiola, Xavi şi Gerard Pique ar fi fost printre cei vizaţi de I3 Ventures, într-o campanie de trei ani.
Aceasta a inclus atacuri împotriva reticenţei lui Messi de a semna un nou contract cu Barca, în timp ce Pique a fost vizat în urma proiectului său de revigorare a Cupei Davis.

Preşedintele de atunci al Barcelonei, Bartomeu, a negat acuzaţiile, în februarie anul trecut. Dar opt membri ai clubului au adresat o plângere oficială poliţiei, determinând o anchetă care este în curs de desfăşurare de câteva luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele