Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

Noi întăriri la UTA! ”Bătrâna Doamnă” pregăteşte două transferuri interesante

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 10 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20736079/1/uta-arad-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-11-102-2021.jpg

UTA continuă ofensiva pe piaţa transferurilor, după venirea lui Ilie Poenaru pe banca arădenilor şi aducerea lui Claudiu Keşeru, liber de contract după despărţirea de FCSB, şi a lui Erion Hoxhallari de la FK Tirana.

”Bătrâna Doamnă” îşi va adjudeca serviciile pentru doi fotbalişti tineri din Coasta de Fildeş. Este vorba, potrivit Fanatik, despre fundaşul central Diabi Abdoul Kader şi mijlocaşul Diallo Tidiane, ambii în vârstă de 17 ani.  

Cel doi evoluează la academia fostului jucător din Liga 1 al Universităţii Craiova, Mariko Daouda, şi se pregătesc deja să plece în România. UTA i-a monitorizat pe adolescenţii din Coasta de Fildeş toată primăvara. Detaliile contractuale vor fi stabilite cu Mariko Daouda, care va primi procente dintr-un viitor transfer, cel mai probabil.

”Aici avem jucători tineri, talentaţi doar că mai mulţi sunt plecaţi în Franţa, Italia. Pentru mine a fost foarte greu când am venit la Craiova, dar m-au ajutat foarte mult colegii care vorbeau franceză din club, Papură şi Pavel Badea. Poate să fie greu din cauza limbii şi a vremii din Europa. Dar trebuie să le dai timp să se acomodeze, să nu grăbeşti lucrurile.”, a spus despre fotbaliştii formaţi de el, Mariko Daouda, pentru sursa citată.

Doar pe locul 11 a reuşit să termine UTA în sezonul trecut, în Casa Liga 1, deşi avea ca obiectiv să prindă play-off-ul, adică primele şase poziţii din clasament.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele