Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

”Noi jucăm în România şi respectăm această ţară”. Patronul lui Sepsi intervine în scandalul momentului

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21070089/1/dioszegy.jpg

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi a declarat că nu este interesat de faptul că supoterii maghiari ar putea afişa steagul Ungariei Mari la meciurile naţionalei.

Acesta a punctat că respectă România şi a dezvăluit câteva surse de finanţare ale echipei sale, care luptă în play-off-ul Superligii.

"Nu am auzit până acum de acest lucru şi, vă zic sincer, nici nu ne interesează ce fac ei. Nu avem nicio treabă cu federaţia maghiară şi cu ce decizii ia. Nu suntem subvenţionaţi de Guvernul Ungariei şi nu avem nicio obligaţie faţă de el.

Este adevărat că stadionul a fost construit cu ajutor de acolo şi s-au dat nişte bani pentru academia de copii, dar echipa mare nu are nicio legătură. Avem sponsori puternici, din România şi din Ungaria. OTP şi MOL sunt nume importante, branduri care au interese economice în România şi de aceea ne susţin.

Sunt echipe care sunt sponsorizate de benzinării din Austria şi nimeni nu mai zice nimic. Vă repet, nu ne interesează ce face federaţia de la Budapesta. Noi jucăm în România şi respectăm această ţară. Ne interesează doar campionatul de aici. Nu cred că are de ce să fie afectată Sepsi în vreun fel de decizia UEFA"
, a spus finanţatorul lui Sepsi, pentru cei de la ProSport.

NEWS ALERT | FRF a primit răspuns de la UEFA! Răsturnare de situaţie cu privirea la afişarea însemnelor Ungariei Mari

 

Răsturnare de situaţie cu privire la afişarea simbolurilor Ungariei Mari la meciurile echipei naţionale. FRF a solicitat un răspuns din partea UEFA.

Forul de la Nyon se pare că nu a autorizat şi nu are de gând să autorizeze simbolurile mai sus menţionate.

FRF a punctat că revizionismul nu este acceptat şi speră ca organele abilitate ale fotbalului european să sancţioneze orice însemne la meciurile de fotbal care incită la ură.

”Federaţia Română de Fotbal consideră protejarea integrităţii fotbalului ca o valoare fundamentală a modelului european al sportului, ce trebuie respectată de fiecare parte implicată.

FRF a solicitat forului de la Nyon punctul de vedere oficial cu privire la anunţul Federaţiei Maghiare de Fotbal.

Ca urmare a răspunsului primit de la UEFA, facem următoarele precizări:

  •     UEFA nu a autorizat şi nu va autoriza afişarea simbolurilor menţionate de Federaţia Maghiară de Fotbal la meciurile organizate la nivel European.
  •     Considerăm că Federaţia Maghiară de Fotbal a greşit făcând anunţul respectiv întrucât afişarea acestor simboluri reprezintă o abatere de la prevederile Regulamentului Disciplinar UEFA (mesaje cu conţinut provocator şi/sau politic), iar FRF va sesiza cu siguranţă comisiile disciplinare, dacă va fi cazul.
  •     Federaţia Română de Fotbal aminteşte că revizionismul nu este acceptat în fotbal şi are încredere în comisiile disciplinare UEFA că vor sancţiona afişarea acestui simbol cu potenţial de incitare la ură şi violenţă la meciurile din competiţiile europene”, este comunicatul celor de la FRF.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele