Ultima oră
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii

Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton

Formula 1 Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21591071/1/fff1.jpg

Echipa italiană de Formula 1 Ferrari a anunţat, luni, recrutarea inginerului francez Loïc Serra şi a fostului pilot belgian Jérôme d'Ambrosio de la echipa Mercedes, cu începere de la 1 octombrie.

Primul va fi responsabil de ingineria performanţelor şasiului, raportându-i lui Enrico Cardile. Cel de-al doilea va deveni director adjunct al echipei şi, în acelaşi timp, va conduce Scuderia Ferrari Driver Academy, programul companiei pentru tinerii piloţi.

La trei luni după anunţul fulminant al sosirii septuplului campion mondial britanic Lewis Hamilton în 2025, pe cât de neaşteptat, pe atât de spectaculos, echipa italiană continuă să racoleze angajaţi de la Mercedes.

Ferrari, a doua în campionatul din 2024 după Red Bull, speră acum să îl atragă pe Adrian Newey, cel mai de succes inginer din istoria F1. Britanicul în vârstă de 65 de ani a anunţat la sfârşitul lunii aprilie că va părăsi Red Bull la începutul anului 2025, după aproape 20 de ani petrecuţi la echipa austriacă, cu care a câştigat şapte titluri la piloţi şi şase la constructori.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele