Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Noi probleme financiare la Dinamo! ”Câinii”, buni de plată faţă de omul crescut de FCSB

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20241860/1/florin-bejan.jpg

Dinamo este obligată să îi achite fundaşului central Florin Bejan salariile restante, în urma deciziei Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF. Apărătorul, în vârstă de 30 de ani, s-a despărţit de formaţia alb-roşie la finalul sezonului trecut, în care a adunat nu mai puţin de 25 de apariţii.

Florin Bejan a atenţionat încă din luna mai că va depune memoriu pentru a-şi primi salariile restante. Acum, DDB va trebui să gasească resurse financiare şi pentru rezolvarea acestei probleme. Suma este aproximată de jucător între 35.000 şi 40.000 de euro, la care se adaugă şi taxa pentru procedura de litigiu.

BEJAN FLORIN vs. SC DINAMO 1948 SA - Pretenţii financiare – Admite cererea reclamantului aşa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante şi a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile., se arată pe LPF.ro.

”E ceva normal să ne primim salariile. Eu am de luat aproximativ 35.000-40.000 de euro. De când am luat vacanţă nu am vorbit cu nimeni de la club şi nimeni din DDB nu a vorbit cu mine legat de acest lucru în finalul ăsta de sezon.”, declarase Florin Bejan pentru Fanatik, în luna mai.

Florin Bejan a mai spus că nu există şanse să semneze un nou angajament cu Dinamo, deoarece plafonul salarial de 5.000 de euro este mult sub standardele sale.

Concordia Chiajna, Academica Clinceni, Cracovia, FCSB 2, ASA Târgu Mureş, Astra Giurgiu şi Viitorul Constanţa sunt celelalte echipe din cariera lui Florin Bejan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele