Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

Noile achiziţii de la FCSB, din primul minut pe teren cu Dunajska Streda. Cum va arăta formula de start

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20800891/1/fcsb.jpg

David Miculescu şi Bogdan Rusu, noi jucători ai celor de la FCSB vor fi trimişi cel mai probabil de Nicolae Dică din primul minut pe teren, cu slovacii de la Dunajska Streda, din prima dispută a manşei III preliminare din Conference League.

Miculescu îi ia locul lui Cordea, care e suspendat pentru această ”dublă”, iar Rusu va evolua în atac, iar Ianis Stoica va fi trecut pe banca de rezerve.

Cum ar putea arăta formula de start:

  • Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Edjouma - D. Miculescu, Oct. Popescu. Fl. Coman - B. Rusu.

”O să îl vedeţi miercuri seara. L-am întrebat pe Dică: ’Bă, dacă îl iau, joci cu el?’ Şi mi-a zis că normal. L-am întrebat dacă joacă titular miercuri şi a zis că bineînţeles.

Înseamnă că e un jucător prea valoros. A zis că e cel mai bun din tot ce avem noi. Asta m-a influenţat cel mai mult. El va fi titular, nici nu ştia, acum aude”
, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele