Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

Notele primite de Tătăruşanu în presa italiană după ce a încasat două goluri pe final în AC Milan - AS Roma 2-2

Serie A Publicat pe 9 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20975640/2/ctu.jpg


Învins în minutele 87 şi 90+4 ale meciului AC Milan - AS Roma 2-2, Ciprian Tătăruşanu a primit, totuşi, note de trecere din partea jurnaliştilor italieni.
 
Românul a rămas fără replică la lovitura de cap a lui Ibanez, apoi a respins în faţă o execuţie a lui Matic pe care Abraham a trimis-o în poartă pentru a o lăsa pe AC Milan fără două puncte importante. Gazzetta dello Sport, cel mai important cotidian din Italia, l-a notat cu 6, considerând că fostul titular al naţionalei nu e vinovat la niciunul dintre cele două goluri.
 
În schimb, site-ul tuttomercatoweb.com i-a acordat nota 5.5, a treia cea mai mică din echipă, peste Giroud şi Tomori, notaţi cu 5:
 
"A fost spectator în prima repriză, fiind nevoit să intervină numai la şutul lui Zalewski, cu piciorul drept. Chiar şi a doua repriză a părut să decurgă fără probleme şi a atins de două ori mingea. La golul de 2-2 ar fi putut avea o reacţie mai bună", au scris italienii.

AC Milan şi AS Roma au remizat spectaculos, 2-2, în direct la Prima Sport 2. Gazdele au condus cu 2-0, dar au fost egalate pe final, în minutele 87 şi 90+3, şi au pierdut două puncte importante în lupta pentru Scudetto.
 
Victoriile obţinute de Juventus (1-0 cu Udinese) şi mai ales Napoli (2-0 cu Sampdoria) o obligau pe AC Milan să nu facă un pas greşit în faţa lui Jose Mourinho şi să rămână pe locul al doilea. Venit pe San Siro cu veşnica tactică defensivă, Dybala şi Abraham contribuind şi ei la faza de apărare, "Specialul" nu şi-a propus să emită prea multe pretenţii pe faza de atac, iar jocul l-a pedepsit în minutul 30, când Kalulu l-a învins cu capul pe Rui Patricio, după o centrare a lui Tonali.
 

Chiar şi condus în deplasare, portughezul a evitat să dea ordinul de atac, AS Roma a rămas blocată ca într-o mlaştină şi nu a putut trece de zidul de la mijlocul terenului. Apoi, logic, a venit contraatacul: pasă pentru viteza lui Leao, minge spre rezerva Pobega şi o finalizare simplă. Altfel spus, 2-0 fără ca romanii să tragă vreun şut periculos pe poarta lui Ciprian Tătăruşanu.
 

A fost nevoie de 87 de minute pentru ca linia de atac a lui Mourinho să iasă în evidenţă. A făcut-o Pellegrini, cu un corner bine bătut din partea dreaptă, iar fundaşul Ibanez, nemarcat, l-a învins pe Tătăruşanu cu o lovitură de cap. 
 

Brusc, logica s-a răsturnat, oaspeţii au prins curajul şi entuziasmul care le-au lipsit timp de aproape un meci întreg, iar lovitura de ciocan a picat târziu, în al treilea minut de prelungiri. Acelaşi Pellegrini a bătut o lovitură liberă, tot din dreapta, Tătăruşanu a respins în faţă lovitura de cap a rezervei Matic, iar Abraham, pe fază, a punctat pentru 2-2. Un egal obţinut în stilul lui Jose Mourinho!
 
AC Milan - AS Roma s-a terminat 2-2, rezultat care o încurcă teribil pe echipa lui Stefano Pioli. Napoli s-a distanţat din nou la şapte puncte (44 faţă de 37), iar milanezii au fost egalaţi şi de Juventus. AS Roma rămâne pe cinci, la egalitate cu marea rivală Lazio.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele