Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Nou scandal în lumea tenisului: Karatsev şi Basilashvili, bănuiţi de implicare în meciuri trucate

Tenis Publicat pe 12 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20771940/1/aslan-karatsev.jpg

O investigaţie a televiziunii germane ZDF dezvăluie că jucătorii Aslan Karatsev şi Nikoloz Basilashvili ar fi fost convinşi de către fostul lor antrenor, Yahor Yatsyk, să influenţeze rezultatul unuor meciuri de tenis.

Umbra unui nou scandal planează asupra lumii tenisului. Televiziunea germană ZDF a anunţat că sub observaţie se află cinci meciuri, ale căror rezultate ar fi fost influenţate de jucătorii Aslan Karatsev (Rusia) şi Nikoloz Basilashvili (Georgia).

Cei doi ar fi fost convinşi de către tegnicianul din Belarus Yahor Yatsyk să trucheze o serie de meciuri.

Karatsev şi Basilashvili au fost, în diferite perioade, elevii lui Yatsyk.

Basilashvili (nr. 26 ATP) a fost pregătit de tehnicianul din Belarus între 2013 şi 2014, iar Karatsev (nr 42 ATP) l-a avut antrenor pe Yatsyk între 2018 şi 2021. ZDF susţine că Yatsyk i-ar fi plătit pe cei doi jucători în câteva rânduri pentru a influenţa rezultatul unor meciuri.

Cele cinci meciuri aflat în centrul investigaţiei, şi pentru care ZDF a solicitat de la ITF (Federaţia Internaţională de Tenis) toată documentaţia preliminară, sunt partide cu fluctuaţii neobişnuit de mari la pariuri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele