Ultima oră
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?

Noul antrenor al CFR-ului, distrus înaintea duelului cu Rapid: „Ei sunt în moarte clinică, cu tot respectul” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21550115/1/acs-poli-timisoara-cfr-1907-cluj-liga-1-23-10-2015.jpg

Rapid o întâlneşte pe CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:30. Partida ce face parte din etapa a 3-a din play-off va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea acestui duel, Rapid ocupă locul 4, cu 28 de puncte. Giuleştenii au început cu stângul play-off-ul, fiind învinse de Farul şi Universitatea Craiova cu acelaşi scor, 2-1.

Nici CFR Cluj nu se află într-o formă prea bună. Ardelenii vin după umilinţa din Cupa României, unde au fost eliminaţi de subdivizionara Corvinul Hunedoara, scor 4-0. Trupa din Gruia se află pe 3, la egalitate de puncte cu adversara sa directă.

Partida marchează debutul lui Ovidiu Hoban pe banca tehnică a celor de la CFR. Ajutat de Francisc Dican, fostul fotbalist are misiunea de a-l suplini pe Adrian Mutu, plecat după eşecul umilitor din Cupă, contra celor de la Corvinul Hunedoara, 4-0.

Francisc Dican, distrus înaintea derby-ului cu Rapid

La conferinţa premergătoare meciului din Giuleşti, noul antrenor al CFR-ului a analizat partida din această seară şi este de părere că echipa trebuie să facă uitată umilinţa din Cupa României, acolo unde au fost eliminaţi de Corvinul Hunedoara, scor 4-0.

Aflat în studio-ul Fanatik Superliga, Robert Niţă, fostul fotbalist de la Steaua şi Rapid, a criticat dur discursul lui Francisc Dican şi consideră că dacă vor continua cu această atitudine dupa înfrângeri vor avea doar de suferit.

„Nu poţi să uiţi. Nu ai cum să uiţi când iei 4 de la Corvinul Hunedoara. Te umilesc ăia, puteau să joace şi în 3. Ţi-a dat Corvinul 4-0. Să uităm şi să privim?! Păi uitaţi meci de meci ce a fost şi o să tot pierdeţi. Nu ai cum să vii cu discursul ăsta. Uităm, lasă că a plecat Mutu.

Păi zice că proftiă de criza Rapidului. Păi dacă Rapidul e în criză, ei sunt în moarte clinică, cu tot respectul. Nu poţi să uiţi nimic. Mi-aş dori să le dea Rapidul vreo 2-3.” , a declarat Robert Niţă, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele