Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

Novak Djokovic a câştigat Turneul Campionilor! Sârbul a trecut în două seturi de Casper Ruud

Tenis Publicat pe 20 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20926183/1/djokovic-1.jpg

Novak Djokovic a câştigat Turneul Campionilor, după ce l-a învins pe norvegianul Casper Ruud, reuşind să triumfe în al şaselea Masters, al 91-lea titlu din carieră. Cu şase victorii în turnee, sârbul l-a egalat astfel pe Roger Federer. Djokovic s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3, într-o oră şi 32 de minute de joc.

Fostul număr 1 mondial, în prezent pe locul 8, l-a egalat astfel pe Roger Federer la numărul de Turnee ale Campionilor câştigate.

Novak Djokovic a primit viză pentru Australia şi va participa la primul Grand Slam al anului

Sârbul Novak Djokovic a declarat, miercuri, că va participa la ediţia următoare a turneului de Grand Slam- Australian Open, el primind viză pentru Australia, informează espn.com.

”M-am bucurat când am primit vestea ieri”, a spus Djokovic, care participă în această perioadă la Turneul Campionilor.

Novak Djokovic nu a putut participa la ediţia trecută a Australian Open pentru că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a fost exclus din competiţie şi expulzat din Australia.

Sârbul nu este vaccinat nici acum împotriva COVID-19, însă din luna iulie Australia nu le mai impune vizitatorilor străini să îşi declare statutul de vaccinare. Recent, directorul turneului Australian Open, a declarat că Djokovic este binevenit în competiţie dacă va obţine viză.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele