Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu regretă că a ratat două turnee de Grand Slam, deoarece nu este vaccinat împotriva COVID-19

Tenis Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20867547/1/fft-6.jpg

Tenismanul sârb Novak Djokovic a lipsit la două dintre cele patru turnee de Grand Slam din acest an, pentru că nu este vaccinat împotriva COVID-19, dar sârbul a spus că nu regretă decizia sa.

Djokovic a câştigat titlurile de la Australian Open, French Open şi la Wimbledon în 2021, dar nu a putut să-şi apere titlul la Melbourne Park anul acesta, după ce a fost exclus cu o zi înaintea turneului şi nu a putut merge nici la New York pentru US Open.

"Nu regret. Sunt trist că nu am putut juca, dar asta a fost decizia pe care am luat-o. Ştiam care vor fi consecinţele, aşa că le-am acceptat. Asta e tot!", a declarat Djokovic joi seară, la Londra.

Djokovic a primit o interdicţie de trei ani de călătorie pentru Australia când a fost expulzat, dar prim-ministrul de atunci Scott Morrison a spus că aceasta ar putea fi ridicată pentru a-i permite să participe la ediţiile ulterioare ale primului turneu de Grand Slam al sezonului: "Aştept veşti. Chiar nu depinde de mine în acest moment. Sper să primesc veşti bune în curând!".

Fostul lider mondial se află în prezent la Londra, unde face parte din echipa Europei pentru Laver Cup.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele