Ultima oră
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage

Nu a stat mult pe gânduri după ce a auzit că Şumudică s-a întâlnit cu Angelescu. „L-aş pune pe Şumudică la Rapid”

Rapid Publicat pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21567081/2/profimedia-0627253954.jpg

Faptul că Marius Şumudică îşi doreşte să antreneze în Giuleşti nu este un secret.

Tehnicianul este un rapidist convins şi a mai spus, de-a lungul timpului, că şi-ar dori să antreneze la echipa lui Dan Şucu. Mai mult decât atât, Şumudică a dat de înţeles, în ultimul timp, că a refuzat mai multe oferte pentru a fi liber în cazul în care conducerea rapidistă îl va contacta.

Robert Niţă a analizat posibila numire a lui Marius Şumudică în funcţia de antrenor al „alb-vişiniilor”. Fostul rapidist consideră că tehnicianul este o variantă bună în momentul de faţă. 

„Personal cred că Şumudică poate face treaba la Rapid. Este un moment dificil pentru echipă dacă ne uităm la investiţiile făcute. Poate este momentul lui Şumudică. Cel mai important este ca Lobonţ şi Iencşi să aibă liniştea necesară să atingă obiectivul. Eu dacă aş avea putere de decizie l-aş pune pe Şumudică.

Dar în momentul asta să vorbim despre un alt antrenor la Rapid este toxic pentru cei doi. Ei dacă prind locul 2 sau 3 cred că vor rămâne. Nu cred că Şumudică vrea să se roage ca Rapidului să îi meargă prost pentru a ajunge acolo.

Are un CV care îl reprezintă, e oglinda carierei lui. Este îndreptăţit din punct de vedere al rezultatelor şi locurilor antrenate să spere că poate antrena Rapid“, a spus Robert Niţă, la Fanatik.

Marius Şumudică a detonat „bomba”

Acum, Şumi a detonat „bomba". Deşi Bogdan Lobonţ este antrenor la Rapid, oficialii din Giuleşti deja caută o altă variantă pentru stagiunea următoarea. Marius Şumudică a dezvăluit că se va întâlni cu Victor Angelescu, săptămâna viitoare.

”Există semnale că ar trebui să ne întâlnim. Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă şi îmi va fi pe plac, asta e. Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor. 

Îl respect, a fost colegul meu. Este clar că voi lua în calcul, în momentul de faţă există posibilitatea să mă întorc în Turcia, am refuzat o ofertă din Iran. Era oferta mare, cred că era al doilea salariu din carieră. Mi-au dat două milioane.

Zburau dronele din Israel, puteau să îmi dea şi şapte milioane. Sunt antrenor liber, în momentul de faţă îmi doresc să lucrez. Îmi e greu, mor când stau acasă, turbez! Este prima dată în 17 ani de carieră când stau două luni acasă, deci prima oară în 17 ani de carieră.

Am refuzat o sumedenie de oferte în două luni. Îmi venea să mă duc la Petrolul, era prietenul meu Marian Copilu. Toată lumea îmi spunea să mai stau. Ieri m-a sunat un manager şi mi-a spus să îi zic pretenţiile financiare pentru o echipă din Emirate”, a spus Şumudică, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele