Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Nu a uitat de unde a plecat! Eric de Oliveira vrea să îi salveze pe cei de la Mediaş. ”Vom încerca să facem ceva”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 17 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20607011/1/eric.jpg

Fostul atacant Eric de Oliveira a declarat, miercuri, că este întristat pentru situaţia de la Gaz Metan Mediaş. subliniind că încearcă, alături de alţi foşti jucători, să ajute acest club.

"Este păcat ce se întâmplă la Mediaş. Nu mi se pare normal, mă adun cu foştii jucători, nu ne interesează cine e vinovatul, dar vrem să aflăm ce datorie are şi să vedem ce putem face pentru acest club. Eu fiind unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului, mi-am făcut planuri, cu familia, să rămân aici şi să lucrez la club. Acum planurile mele sunt date peste cap.

Nu mi se pare normal ca LPF şi FRF să depuncteze, în loc să ajute echipa. Din cinci în cinci ani, o echipă de tradiţie se desfiinţează. E inadmisibil să nu fie jucători plătiţi de cinci luni, dar cred că, cu o administrare bună, se poate rezolva. Sunt oameni care lucrează acolo, familii, copii. Vom încerca să facem ceva, să discutăm cu primarul, să ne ajute şi să ajungem şi la cei de la Romgaz şi Transgaz să ne ajute", a declarat Eric la Digisport.

În vârstă de 36 de ani, Eric a jucat în patru rânduri la Gaz Metan: august 2007 - august 2011, iulie 2012 - iulie 2013, iulie 2016 - iulie 2017 şi februarie 2021 - iulie 2021.

El este căsătorit cu o româncă, din 2013.

Gaz Metan Mediaş se află în acest moment pe locul 14 în Liga 1, cu un total de 22 de puncte, din 26 de etape disputate, după ce din cauza datoriilor i-au fost scăzute două puncte. Opt jucători şi-au reziliat contractele, renunţând la salariile restante.

Gaz Metan joacă, vineri, de la ora 19.55, cu Dinamo, în etapa a XXVII-a din Liga 1 Casa Pariurilor. Partida este în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.

mail-share icon Email
viewscnt