Ultima oră
Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă
Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă” Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă”
Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici” Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici”
Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga
„Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB „Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB
Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei

”Nu au absolut nimic. A fost un dezastru. Nu au nici atacanţi. Cum pot ei câştiga meciurile?”. Florin Răducioiu a răbufnit în direct după ce a văzut meciul lui Dinamo | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21467294/3/screenshot-38.png

Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Petrolul a avut prima ocazie a meciului, în minutul 20, prin Doua, care a fost blocat de portarul Golubovic. La cealaltă poartă, Lukas Zima a reţinut şutul lui Amzăr, după şase minute. Alexandru Musi a obţinut un penalti în minutul 41, după un fault comis de Răzvan Patriche, dar arbitrul Marian Barbu a întors decizia, după analiza VAR şi nu a mai acordat lovitura de la 11 metri.

Petrolul a trecut pe lângă gol în minutul 48, la lovitura de cap a lui Paul Papp. Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic. 

La finalul meciului, Florin Răducioiu a tras mai multe concluzii, în direct la Prima Sport. Fostul mare internaţional a fost uimit de jocul echipei, având în vedere că înaite de sărbători, echipa din Ştefan cel Mare a arătat un joc bun. 

Expertul Prima Sport susţine că Dinamo suferă mult pe faza de atac şi că nu are jucători care pot face diferenţa. Răducioiu a tras şi un semnal de alarmă şi s-a întrebat cum poate câştiga Dinamo meciuri în aceste condiţii.

”Nu au absolut nimic. A fost un dezastru. Nu au nici atacanţi. Cum pot ei câştiga meciurile?”

”Nu putem să comentăm noul joc al lui Dinamo. E prea mare diferenţa de acum câteva săptămâni cu cea din seara asta. Îmi e ruşine să spun, dar nu au avut nicio ocazie de gol.

Nu poţi să spui tu ca antrenor că sunt mulţumit de băieţi. Nu au avut absolut nimic. A fost un dezastru, din punct de vedere al jocului. Hai să fim realişti. Fotbalul este imprevizibil, ştim foarte bine. Fiecare meci are povestea lui...

Echipa asta nu are un jucător... nu are un atacant... Nu au jucători pe benzi ca să creezi şi tu ceva. Nu au jucător de contraatac. Care sunt calităţile lui Dinamo? Cu ce pot ei câştiga meciurile? Nu le putem cere dominarea adversarului”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport. 

 

Petrolul s-a impus cu 1-0 şi se află pe locul 7 în clasament, cu 30 de puncte, în vreme ce Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 16 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele