Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Nu avem un jucător pregătit pentru Galata sau Fener". Iosif Rotariu, "vot negativ" pentru Claudiu Petrila

Superlig Publicat pe 30 apr 2022
mail-share icon Email
Fost jucător la Galatasaray, Iosif Rotariu nu crede în varianta unui transfer al lui Claudiu Petrila la echipa din Istanbul!
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20690512/1/cp.jpg


Fostul mijlocaş central ştie valoarea pe care Galata sau Fener o au pe plan intern şi ambiţiile celor două cluburi în Europa şi e conştient că un fotbalist precum Petrila are multe de demonstrat înainte de a fi adus la Istanbul:
 
Fost jucător la Galatasaray, Iosif Rotariu nu crede în varianta unui transfer al lui Claudiu Petrila la echipa din Istanbul!
 
Fostul mijlocaş central ştie valoarea pe care Galata sau Fener o au pe plan intern şi ambiţiile celor două cluburi în Europa şi e conştient că un fotbalist precum Petrila are multe de demonstrat înainte de a fi adus la Istanbul:
 
"Nici Moruţan şi nici Cicâldău nu au fost pregătiţi pentru Galatasaray. Galata e în Turcia ceea ce sunt Real şi Barca în Spania. Ei îşi propun să câştige titlul în fiecare sezon şi să meargă în grupele Champions League. Deocamdată, nu cred că fotbaliştii români sunt pregătiţi pentru un nivel atât de ridicat.
 
Chiar dacă vorbim de campionatul Turciei care nu este la fel de valoros ca primele cinci din lume, Galatasaray are o istorie şi o performanţă în spate şi cred că nu avem niciun jucător pregătit care să ajute pe Galata sau Fener să-şi îndeplinească obiectivele.
 
Petrila e un jucător cu multe calităţi, dar întotdeauna cluburile mari din Turcia au adus jucători cu experienţă, care au confirmat la un nivel foarte înalt, capabili pe termen scurt să-i ajute să-şi îndeplinească obiectivele",, a declarat Rotariu, pentru Pro Arena. a declarat Rotariu, pentru Pro Arena.

Claudiu Petrila (21 de ani) ar putea pleca în această vară de la CFR Cluj. Cel mai bun produs de export al campioanei e pe lista lui Galatasaray şi Fenerbahce, cluburi care şi-au trimis oameni la Cluj pentru a-l urmări pe viu în meciul cu FCSB, pierdut cu 0-1.
 
Aflat aproape de finalul celui mai bun sezon al carierei, în care a marcat nouă goluri şi a oferit cinci pase decisive, Petrila continuă să atragă interes din străinătate. După Lille, cei doi granzi din Istanbul, Galatasaray şi Fenerbahce, se gândesc la un transfer în perioada de mercato din această vară. Conform ProSport, Neluţu Varga ştie despre emisarii trimişi de Galata şi Fener în Gruia, la meciul cu FCSB, şi se gândeşte la un transfer pentru o sumă în jurul a zece milioane de euro.
 
Chestionat pe seama potenţialei plecări a lui Petrila, Cristi Balaj nu a negat interesul pentru jucător, dar a refuzat să discute pe seama sumei pentru care s-ar putea face tranzacţia:
 
"Pentru Petrila deja există oferte. Nici nu ştiu cât contează cu cât ai vinde un jucător, important e ce oferte primeşti pe el. Discuţiile acestea sunt confidenţiale. Nu am primit acceptul acelor echipe să divulgăm suma de transfer. În momentul acesta, nu suntem mulţumiţi de sumă şi acesta este motivul pentru care Petrila încă este la CFR Cluj. Există această posibilitate (n.red - să plece Petrila). Dorim o sumă plus un procent, pentru că avem încredere că poate creşte în continuare", a declarat preşedintele ardelenilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele