Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Nu doar Lucescu e pe culmile succesului. Un antrenor român impresionează şi el în Europa: ”Are reputaţia unui bun tactician. Jucătorului nu-i venea să creadă ce vede”

Stranieri Publicat pe 28 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19567566/2/vejle-1.jpg

Costel Gâlcă a ajuns un antrenor extrem de important în Danemarca, după un start de sezon ca din tun cu Vejle. Nou-promovata conduce clasamentul, privind de sus echipe importante, ca Midtjylland, FC Copenhaga, Aalborg sau Brondby. După ultimul meci din campionat, în urma căruia Vejle a şi urcat pe primul loc, presa sportivă din Danemarca i-a făcut o caracterizare lui Gâlcă.

Românul a intrat în prim-planul oamenilor de presă şi a fost lăudat pentru faptul că este un foarte bun strateg. În partida cu Aalborg, câştigată cu 3-1, Costel Gâlcă a făcut o schimbare în minutul 20.

Gâlcă are reputaţia unui bun tactician, care nu ezită să schimbe faţa echipei indiferent de momentul meciului. Jucătorului său nu-i venea să creadă ce vede”, a comentat Ekstra Bladet, citat de GSP.

Vejle a urcat pe primul loc în Danemarca, după succesul de pe terenul celor de la Aalborg, scor 3-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sousa (30, 86) şi Ezatolahgi (90+1), în timp ce pentru învinşi a punctat Borsting (12).

Cei de la Vejle au 13 puncte după şase etape, la egalitate cu Sonderjyske şi Midtjylland, dar cu golaveraj mai bun.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele