Ultima oră
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun
VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor

Nu e glumă :) Diego Costa, reacţie demenţială după venirea lui Luis Suarez la Atletico: "E foarte bine! Unul dintre noi muşcă, celălalt loveşte"

La Liga Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19494514/1/diego-costa.jpg

Diego Costa, atacantul echipei Atletico Madrid, crede că gruparea din capitala Spaniei a dat lovitura prin transferul lui Luis Suarez, care a reuşit o dublă la debutul în tricoul noii sale formaţii.

"Nu ştiu cum a putut Barcelona să îl lase să plece. Ne ajută foarte mult prin spiritul său de luptă. Sper să câştigăm titlul. Nu va fi uşor, pentru că celelalte echipe sunt foarte bune, dar o luăm meci cu meci", a declarat Diego Costa, pentru Movistar, citat de Mundo Deportivo.

Apoi, atacantul spaniol a glumit pe seama noului său partener din atac: "E foarte bine. Unul dintre noi muşcă, celălalt loveşte".

 

 

Luis Suarez a debutat cu o "dublă" la Atletico Madrid, în meciul cu Granada, scor 6-1

Atacantul Luis Suarez a debutat cu o "dublă" la Atletico Madrid, în meciul cu Granada, scor 6-1, din etapa a treia a campionatului Spaniei.

Luis Suarez a marcat în minutele 85 şi 90+3.

Celelalte goluri au fost înscrise de Diego Costa (9), Angel Correa (47), Joao Felix (65) şi Marcos Llorente (72).

Pentru Granada a punctat Jorge Molina, în minutul 87.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele