Ultima oră
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun
VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Nu e Mirel Rădoi! Mihai Rotaru a găsit antrenor pentru Universitatea Craiova. Revenire de senzaţie în Superliga

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21559211/1/rps5470a-1.jpg

Revenire de senzaţie în Superliga! Costel Gâlcă (52 de ani) acceptă provocarea de a lupta la titlu în sezonul viitor. Fost campion al României cu FCSB, acesta o va antrena pe Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru l-a convins pe Gâlcă să îi ia locul lui Ivaylo Petev. Iniţial, favorit să îi preia pe olteni era Mirel Rădoi.

Cei de la GSP scriu că patronul Universităţii Craiova şi Costel Gâlcă au ajuns la un acord de principiu, iar luni urmează să se pună la punct ultimele aspecte contractuale.

Noul principal poate debuta etapa următoare, când oltenii joacă pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, de la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1.

Recent, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a vorbit despre posibilitatea de a semna cu trupa din Bănie şi a dezvăluit că aşteaptă să fie sunat de oficialii Universităţii Craiova pentru a semna. Gâlcă a mai vorbit şi despre obiectivul oltenilor şi consideră că aceştia trebuie să se bată pentru locul 2 în primul rând.

„Eu sunt interesat, dar deocamdată aştept să mă sune cineva. Există deschidere din partea mea. (n.r. Aţi putea lucra cu domnul Rotaru? Schimbă destul de des antrenori...) Schimbă, da... pe undeva e normal. Investeşte foarte mulţi bani şi vrea performanţă.

Universitatea Craiova n-a mai luat de mult timp campionatul.Trebuie să existe o colaborare bună între antrenor şi tot ce este în club pentru a lua titlul. Ideea este să se bată pentru locul 2 în meciurile rămase. Ok, poţi să te gândeşti la titlu, dar... trebuie să prinzi locul 2. Este mult mai realizabil acest obiectiv acum”, declarat Costel Gâlcă pentru iAmsport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri